Pašam pusautomāta nav, taču zinu Benelli Argo un Merkel pusautomātu īpašniekus, kuri par tiem spļāvuši melnu. Turpretī Heckler&Koch SLB2000 un Verney-Carron Impact NT Diamant ir slavēti. Vienam paziņam vienu tādu Verney nozaga, tak ņēma un nopirka otru tādu pašu :)
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
30.01.2013. 18:23
Ups, nozaga un vēl ar papīriem palika, laikam labi gali:)
Man ir benelli argo special 30-06. Jaucot nevienu plastmasas gredzenu nēsmu atradis. Lapsai liekākais attālums 240. metri. No smilšu maisa šaujot 100. metros 5. cm apli var ierakstīties. Šauju medībās ar dinamit nobel 11.7 grami. Pa papīru un lapsas ar lētajām ciet apvalka. Bet ari tikai 11,7. grami.
Jānim, ko izsaka "special", kas tur ir savādāks,stobra garums? Par tiem gredzeniem varbūt kļūdos, varbūt ne plastmasas, bet gumijas, laiku atpakaļ lasīju, tur bija arī bildes.Mož jaunākiem modeļiem vairs nav. Paldies visiem par informāciju!
SAUER 303 sākas problēmas ar mehānisma darbību jau pie -15 C, tas vienkārši nestrādā un nevar pat veikt šāvienu.
Ļoti jāuzpasē ieroča mehānisma tīrība, bagātīgi sapūsts mehānisms ar eļļu diemžēl nerullē un tā vispār ir globāla problēma.
P.S. Ne par velti ir teiciens, "Tikai Browning ir pusautomāts, bet pārējie - pakaļdarinājumi"
Un vēl http://www.fnhusa.com/l/produc...
Kapēc neviens no Latvijas spēcīgajiem ieroču tirgotājiem nepiedāvā ieroču uzlabošanas
kitus? Piemēram dažādas laides, pastobres u.t.t.
Pašlaik vienīgais ko tu vari nopirkt un uzlabot ir dažādi mehāniskie tēmekļi un laides aizmuguriņas.
Pasūtīt galdniekam laidi no finiera, priekš Brauniņa, man liekas tā ieroča necienīgi.
Katrs savu mīļo dzelzi grib taisīt atšķirīgu, varbūt ērtāku, tā pat kā ar autiņiem, pilni veikali ar
dažādiem pribambasiem. Mednieku veikalos tik ieroči, patronas un lupatas.
Uz pasūtījumu, protams.
Slēpts
31.01.2013. 16:56
neaizmirstiet ka arī AR15 un AR25 veidīgie ir normāli pusautomāti - šaudīties jautri un izjaukt/salikt ir kā divus pirkstus kafijā samērcēt.
Savu Browning Bar LongTrac pats jaukt neriskēju...
Patīk tik dēļ laides, arī precizitate neesot slikta.
Ļoti jāuzpasē ieroča mehānisma tīrība, bagātīgi sapūsts mehānisms ar eļļu diemžēl nerullē un tā vispār ir globāla problēma.
P.S. Ne par velti ir teiciens, "Tikai Browning ir pusautomāts, bet pārējie - pakaļdarinājumi"
tas būtu vienkārši pipec!
http://www.fnhusa.com/l/produc...
Kapēc neviens no Latvijas spēcīgajiem ieroču tirgotājiem nepiedāvā ieroču uzlabošanas
kitus? Piemēram dažādas laides, pastobres u.t.t.
Pašlaik vienīgais ko tu vari nopirkt un uzlabot ir dažādi mehāniskie tēmekļi un laides aizmuguriņas.
Pasūtīt galdniekam laidi no finiera, priekš Brauniņa, man liekas tā ieroča necienīgi.
Katrs savu mīļo dzelzi grib taisīt atšķirīgu, varbūt ērtāku, tā pat kā ar autiņiem, pilni veikali ar
dažādiem pribambasiem. Mednieku veikalos tik ieroči, patronas un lupatas.
Uz pasūtījumu, protams.
Savu Browning Bar LongTrac pats jaukt neriskēju...