Par to suni kas plēšas ar citiem suņiem! Vienam paziņam kolektīvā arī Latvijas dzinējsuns ar laikām nesadzīvo! Nēesmu kinologs, bet laikam tur problēma nevis sugā, bet sunī! Labam medību sunim jābūt nosvērtam, mierīgam un paklausīgam, un agresiju jāizrāda tikai pret meža dzīvniekiem! Dzirdēts, ka dažkārt arī laikas nesadzīvo, bet viss tas ir normāli, ja uzsākot mastu, suņuki dodas strādāt! Pāraudzināt diezvai sanāks, varbūt ja jauns suns tikai!
Nu par tiem 3x, piedodiet, tas bija eksperimenta kārtā.Tomēr varbūt labāk tā, nekā gvelzt kautkādu tuftu, kas nevienu neinteresē.
Slēpts
25.01.2013. 18:32
...Izrādās, ka medniekiem.lv ir tikai 250 lietotāji,...
Nē - nē, deviņi tūkstoši :D
Mēģināju vecākās tēmās iešūt pāris burtus, citreiz sanāk, citreiz nē. Dienā laikam var iegūt tikai vienu punktu. Nu krāsim,krāsim...
Tad ieraksti normālu komentāru nevis 3 x-us. Nokomentē kādu trofeju, novērtē ar "zvaigznītēm" utt.
Rangu vietā vajadzēja banot n-to "bebru" tēmu veidotājus un viss nokārtotos ;)
Slēpts
25.01.2013. 17:51
man gan liekas, ka ar jauno kārtību mazāk identiskās tēmas cepjās jaunas, nu ir iespēja izteikties vecajās un arī iespēja pārlasīt veco ;) reklāmām kā jau te minēja, ja traucē, tad adblock proga
Jā, par to statusa piešķiršanu, tas tiešām ir stūlbi.Arī man būtu jauna tēma, bet statusa nav. Punktus piešķir par pievienotiem komentāriem, cik es sapratu. Mēģināju vecākās tēmās iešūt pāris burtus, citreiz sanāk, citreiz nē. Dienā laikam var iegūt tikai vienu punktu. Nu krāsim,krāsim...
Man ar noskatoties šo sižetu radās citi jautājumi.. http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Interesanti, kura pusē šinī stāstā ir "zaļie" ? Kas ir ļaunāk bariņš mednieku vai arī ja tiem vēl pievienosies bariņš zemnieku ar ieročiem, kas aizsargās savu kukurūzu un vispār zudīs jebkādas kontroles mehānisms un vēl vairāk šaus "dvēselītes"...
Neiesaistīties šinī konfliktā viņi, teorētiski, nevar... Jo tas būtu neatbildīgi no viņu puses un ja zemnieki vinnēs, tad viņiem būs vēl vairāk "stresu"...
Es, viņu vietā, izvēlētos mazāko ļaunumu no mednieki ar ieročiem vai mednieki + zemnieki ar ieročiem. Moška piedāvāt šajā cīņā apvienoties, un kad tā būs uzvarēta, tad atkal, kā parasti, turpināsim risināt mūžīgās mednieks / zaļais problēmas... :D :D :D
Nē - nē, deviņi tūkstoši :D
Tad ieraksti normālu komentāru nevis 3 x-us. Nokomentē kādu trofeju, novērtē ar "zvaigznītēm" utt.
Rangu vietā vajadzēja banot n-to "bebru" tēmu veidotājus un viss nokārtotos ;)
Bet reklāma lec arī man ārā, nu baigi besījoša! Tā kā jautājums ir īstajā tēmā :(
http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Interesanti, kura pusē šinī stāstā ir "zaļie" ? Kas ir ļaunāk bariņš mednieku vai arī ja tiem vēl pievienosies bariņš zemnieku ar ieročiem, kas aizsargās savu kukurūzu un vispār zudīs jebkādas kontroles mehānisms un vēl vairāk šaus "dvēselītes"...
Neiesaistīties šinī konfliktā viņi, teorētiski, nevar... Jo tas būtu neatbildīgi no viņu puses un ja zemnieki vinnēs, tad viņiem būs vēl vairāk "stresu"...
Es, viņu vietā, izvēlētos mazāko ļaunumu no mednieki ar ieročiem vai mednieki + zemnieki ar ieročiem. Moška piedāvāt šajā cīņā apvienoties, un kad tā būs uzvarēta, tad atkal, kā parasti, turpināsim risināt mūžīgās mednieks / zaļais problēmas... :D :D :D