Nu tam es piekriitu , bet ja rokas no pakaljas neaug ,to var dariit. pectam shaut ne sliktaak kaa ar citaam. toties ir viens liels + ,pat kuru sheit nerunaashu ,jo sheit palasot komentaarus tik daudz pa diegu staigaataaju. dziivee gan neesu taadu saticis.
Nebūt ne visiem,kam galva uz pleciem,tā kalpo paredzētajam mērķim.Lielai daļai tā ir tikai pakaramais priekš cepures.
Un visu cieņu tiem,kas slīpē,tiem noteikti priekš cepures ir pakaramais pie sienas.
Jā,man ir viens amerikāņu spicais un viens krievu,un katrs savā vietā un savā laikā ir labs.
Vai tad mēs nezinām sen zināmāo patiesību,ka galvenais - kam tas ierocis ir rokās.Te nu lai katrs pats sevi objektīvi vērtē.
Nekā personīga!
Šaujiet garām!
Baro vilku cik gribi, vienalga viņš uz mežu lūrēs. Piedāvā latviešu medniekam ko gribi, vienalga krievu lūznis tuvāks. Varbūt kā sociālisma laiku nesasniedzamais sapnis kad šitie bija tikai ļoti lielām šiškām.
Tie - kam galva uz pleciem - tie uzreiz nopērk normālu ieroci.
Un visu cieņu tiem,kas slīpē,tiem noteikti priekš cepures ir pakaramais pie sienas.
Jā,man ir viens amerikāņu spicais un viens krievu,un katrs savā vietā un savā laikā ir labs.
Vai tad mēs nezinām sen zināmāo patiesību,ka galvenais - kam tas ierocis ir rokās.Te nu lai katrs pats sevi objektīvi vērtē.
Nekā personīga!
Šaujiet garām!
Tikai šīs visticamāk nebūs tās labākās krievu vītnes, jo cena cena cena... Ai ai ai... Atkal nederēs :)