Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
12.03.2019. 19:29
Man ir 54,sauj pat ar 30g vecam ar pirmo un vienmer,nezinu kas un ka, bet to bisi laikam nlo razoja vina laikam bez patronas var izsaut :),tuziks ehh smagi vinam iet!
Jāni, tas ir nau labi un pat bīstami, ja pat bez patronas tev ižiņš šauj!! Bet iespējams, dziļā taigā tā ir priekšrocība...Mans 34 toziņš šauj tik ar patronām un bez asečkām ..
Iztīriet, saeļojiet, savediet kārtībā savus ieročus un nebūs asečkas un visādi brīnumi! Tas tā pat kā ar autiņu. Viņš ir jākopj, jāpiečinī, vai uz autoservisa apkopēm jābrauc laicīgi ,lai autiņš kalpotu godam. Bet diemžēl ir daudzi, kas tikai brauc un kad paliek ceļa malā, vaino autiņu ...
Slēpts
13.03.2019. 00:01
Nu ja aizgāja netēmā par atsperēm, tad pievienošos. Kas par vainu var būt, ja ierocis(izh) gadus 3-4 vnk ir nostāvējis (patronas tik pat) un no 20 patronām 6 neiet vaļā, bet kapselē paliek neliels iespiedums. Atspere vainīga vai patronu partija?
Ja vēl atsperes nelūztu
kas jādara, lai pārlauztu atsperes? man daudzus gadus lietojot, nav vēl tas izdevies un izšauts arī daudz ar viņu.
Iztīriet, saeļojiet, savediet kārtībā savus ieročus un nebūs asečkas un visādi brīnumi! Tas tā pat kā ar autiņu. Viņš ir jākopj, jāpiečinī, vai uz autoservisa apkopēm jābrauc laicīgi ,lai autiņš kalpotu godam. Bet diemžēl ir daudzi, kas tikai brauc un kad paliek ceļa malā, vaino autiņu ...