krievu spicā nav spicā, izņemot 22 LR kalibru un citus militāros brīnumus, kurus iegūt nav iespējams.....
Slēpts
11.03.2019. 01:47
Piemēram kādus?
Slēpts
11.03.2019. 10:30
Bija saiga 223 , gribējās pusautomātu 223, bet to čakaru ar optikas kronšteiniem... tādēļ atteicos. Ar vaļējiem tēmekļiem gāja ok. Vispār krievu ieroči, par tiem dzirdot rada tādu kā vieglu riebumu.
Nemacēšu teikt par orsis,bet pašam ir nostaļģijai tads daļējs krievs iž54 un esmu sapratis ka ar to no krieviem man pietiek. Bise laba. Kad uznāk kāre uz nostaļģiju izvelku no seifa dziļumiem veco iženi šauju putnus un kad galīgi amizants gribu izskatīties aizeju ar viņu uz dzin.med. Krīt labi gan aļņi ir kontā un suķķi daudz. Bet tas tā ,viss ,ar krieviem vairāk ielaisties ni un ni.
Runā, ka izņēmums tikai apstiprinot likumsakarību :)
Slēpts
12.03.2019. 07:51
Nu Gati mc tas jau ir kosmoss ko krievs no sevis izspiedis, nešaus,taču, paļajā ar iz 27 vai toz34, savādāk rietumnieki izsmies. Nācās izdzemdēt ko neredzētu, man liekas ka viņi paši bija ļoti pārsteigti. Tikai neatlaiž dāda viltīga izdoma ,ka tas viņiem izdevies kopēšanas rezultātā, kā viss kas kautcik irnlietojams no padumjo laiku produkcijas.
Kas vainas toz-34 ? Kompakta , precīza , ērta , var šaut gan lodēm , gan skrotīm . Par daudzām rietumnieku skrotenēm to nevar teikt . Protams , par tām kuras pašas nes gaļu uz mājām es neko nezinu ( maksā pusotru un vairāk štuku ) , bet visi tie budžetnieki- atsauksmes ir dažādas .
Ja vēl atsperes nelūztu