...pārmet pār kreiso plecu esošo optikas kronšteinu un atpakaļ neskaties kur tas hlams nokrīt.,:) aizved plinti un stiklu uz Talsu Ieroču darbnīcu lai uzbūvē to pasākumu tehniski jēdzīgi,un medīj laimīgs.
Aivar,atvaino ka iejaucos,bet kronšteinam nav ne vainas,-liekas Dundura konstrukcija,precīzs pēc velna!Ja kustas jātaisa jauna sliede!Saprotu ka katrs velk deķīti uz savu pusi,bet Talsos ražotie kronšteini uz mūsdienām jau ir anahronisms.Saprastu ja būtu ieteicis vīver sliedi un Leupolda vai Optiloka riņķus,pat gaiseņu vai softbola riņķi būtu mazāk problemātiski.
Man ir vēl labāks ieteikums - netērē naudu benzīnam un nepērc/neizgatavo jaunos kronšteinos priekš šī ieroča, bet saliec to naudiņu kopā un Tev sanāks puse no Mossberg 100ATR Synthetic Combo un dzīvosi laimīgs.
Dzintars pieminēja Leupold vai Optilok rinķus - tā ir BOMBA, ja MC uzliek riņķus, kas dārgāki par pašu ieroci.
Oskar - Es uzmetinātu metāla kārtiņu, pēctam pēc vajadzbas noslīpētu un gatavs. Ne Tev Talsi vajadzīgi, kur noplēsīs deviņas ādas ne kas. Tikai jaizvērtē kurai daļai to darīt sliedei vai kronšteinam. Mans ieteikums NAV sametināt abus kopā!
bēdubrāļi no KO44 saimes (tie kuri vēl joprojām krāj savam Sevidžam), padalieties lūdzu ar kādu munīciju jūsu "nekur nederīgais" KO vislabāk no šķūņa pļavā trāpa???
paņēmu 13,2gr Barnaulu 0,60 eur, ar ATKLĀTO tēmekli 100m attālumā ar piešaušanas iekārtu es varu trāpīt pusē no A4 lapas. 50m sašāvu 3 ložu grupu 6cm diametrā. Vaidzēs apstīties ko šis darīs ar vieglo Barnaulu? Un pēcāk pēc palučkas ielikšu iekšā Norma Alaska :)
mans KO44 ir vecs kā zeme, šogad 70 :) būs jāpērk torte un šnabis. es domāju ka ļoti daudzi mūslaiku budžetnieki pēc tāda stāža jau sen būs tikai ļaužu folklora ne šaujamais.
Seifā ta visus 100 nostāvēs, bet cik ir izšauts.. Tas būtu salīdzināmais lielums. Izmēģini ar Lapua Mega 12g. Man draugam Rekords ar tik labi vairs ar Barnaul nešauj, bet Lapua rāda brīnumus.
Dzintars pieminēja Leupold vai Optilok rinķus - tā ir BOMBA, ja MC uzliek riņķus, kas dārgāki par pašu ieroci.