Šodien vārdadienu svin Staņislava, Staņislavs, Stefānija, rītdien - Klāvs, Einārs, Ervīns
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Nespēju izvēlēties PUSAUTOMĀTU

Slēpts
27.11.2012. 09:17
Uģi, esi reāli izmērījis to jaudas zudumu? Cik zinu tad vienā te eksperimentā salīdzinot browninga backbored pusautomātu ar laikam izh MP27, tad lodēm ātrumi bija vienādi.
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
27.11.2012. 09:09
Man arī lietošanā MP- 153, izcils darba rūķis, pārlādes bez problēmām, nekas neķīlē arī ja "nosmērējas". Pie mīnusiem liktu smagu aizslēga darbību un ļoti skaļu ielādi- izlādi. Man plastmasas izpildījumā, jo dzirdētas sliktas atsauksmes par koka apstrādes kvalitāti uz MP- 153
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
27.11.2012. 09:00
Aizbrauc uz veikalu un pamēģini ieplecot.. Es ar jauns mednieks esmu un bija tāda dilēma, bet paņemot to krievu rokās pagali rokās man vēlēšanās pārgāja... Pameklē labāk kādu komisijas ieroci - lietotu, bet jau foršu ārzemnieku - nenožēlosi!
Uģi - uz tāda kas pārlādējas uz atsitiena nekādu optiku neuzlikt... 12-21 ir tāds, palasi atsauksmes un personīgi arī neiesaku!
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2017-01-03 15:23
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Alūksnes novads
Aprīkojums: Baikal MP153,CZ-555,PSE EVO,PSE VENDETTA
27.11.2012. 08:10
Šaujamais jau nav slikts, tikai jārēķinās ar to, ka šamais pārlādējas ar izšautās lodes gāzēm. Līdz ar to kautkādus procentus zūd lodes jauda. Teikšu atklāti, pa dižmedījumu vairs neuzdrošinos šaut no 50m., attāluma. Šauju ar Dupleks monolit lodēm. Ja būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ, tad laikam nedaudz piekrātu naudiņu un pirktu pusautomātu kurš pārlādējas uz atsitienu.
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2024-06-25 12:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Ir
Atrašanās vieta: LV
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: Baikal MP-153
Suņi: Ir
Medību trofejas: 19
27.11.2012. 07:05
Valdi man arī pašlaik ir tāda situācija bet es daudz nedomāšu un es noteikti pirkšu MP-153.Jo šis ierocis ir jau pārbaudīts.Protams kam patīk ,bet kam arī ne.Protams tie tur Brawningi ir jau labi ieoči,bet ne visi viņus var atļauties.Ir jāskatās kas ir pa kabatai un ir jāmeklē vidus ceļu,kuru var nopirkt un kuru ne.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2025-04-30 12:07
Mednieku organizācija: m/k Bikavieši
Atrašanās vieta: Rezekne
Medību stāžs: 35
Aprīkojums: Winchester SX4 12cal,Winchester wildcat 22LR,H&K SLB 2000 223Rem,Winchester SXR 308WIN
Suņi: velsas terjers
Medību trofejas: 61
27.11.2012. 02:34
Sveiks Valdi!Lietoju MP-153 un esmu apmierinaats.Daudzi gudrinieki tuulinj te izveersiis veselu bataaliju,nosauks to par krievu pagali,bet tomeer tas mani ne reizi nav pieviilis.Kaut kur netaavari paskatiities video,kaa to moka,bet shis tik un ta shauj.Veiksmi!
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2013-02-14 13:55
26.11.2012. 23:50
Sveiki! Esmu jaunais mednieks, tad nu jāgādā pirmā bise. Esmu dzirdējis ieteikumus par lietotiem ieročiem sākumā u.t.t., bet es gribu jaunu un pusautomātu. Esmu noskatījis šos ieročos-->
- Weatherby SA-08
- Baikal MP-153
- Mossberg 9301
Varbūt kādam no jums ir pieredze ar kādu no šiem ieročiem? Kuru Jūs ieteiktu? Varbūt ir kas labāks ,ko var iegādāties cenā līdz 500ls. Paldies jau iepriekš!