Māris Mednieks ! Nu gan Tu ,Māri pateici pilnīgas muļķības ! Redzu ,ka nezini Ldz darbu medībās,nezini....Un tos Ldz,kuri medībās KOŽ zvērus ,es uzskatu par ''brāķīšiem "
Slēpts
11.11.2012. 14:15
kāds tur brāķīts, plēš tak visi suņi , kam tas ir ierādīts un vēl pēctam uzslavēts. Suns tak ar lielāko prieku mēģina iepriecināt saimnieku
Vakar Kurzemē liels sašauts kuilis esot meties virsū dzinējiem vienu tā savainojis, ka tas ir slimnīcā un šo dzinēju esot glābušas laikas, kas sametušās kuilim virsu un pašas lidojušas uz visām pusēm no kuiļa ārdīšanos, karsti esot gājis, kamēr agresoru piebeidza.
Daži laiku turētāji tiešām grēko jo izmanto laikas tieši sivēnu medībām- tos nodurot ar dunci.
Nenoliegšu ir nācies to darīt, bet prieku man tas nesagādā. Tieši pretēji - tas ir diezgan pretīgi - kā kautuvē. Kaut gan īpašu prieku man nesagādā arī suņu aprietas cūkas nešaušana. Azarts manī ir līdz mēlītes nospiešanai.
Redzu ,ka nezini Ldz darbu medībās,nezini....Un tos Ldz,kuri medībās KOŽ zvērus ,es uzskatu par ''brāķīšiem
Tādu, kā, Tu saki "brāķīšu" ir daudz. Savukārt tie suņi, kas cūku aprej pa lielu gabalu un tikai barā, īpašus rezultātus nesasniedz.
Ja aktīvistiem izdosies medību likumā iebīdīt prasību par medību suņu vērtēšanu aplokā, tad diezgan viennozīmīgi varu teikt,ka tie suņi, kas pie cūkas iet tikai barā un aprej pa gabalu, nedēļas nogales būs spiesti pavadīt mājās, jo pat III pakāpes diplomu viņi nespēs nopelnīt.
Aivar, tad Tev ir labi suņi un par to ir jāpriecājas. Tu aplokā esi bijis un zini, cik daudz suņu īpašnieku, pēc iznākšanas no aploka, mājup brauc ar nokārtiem deguniem.
Nenoliegšu ir nācies to darīt, bet prieku man tas nesagādā. Tieši pretēji - tas ir diezgan pretīgi - kā kautuvē. Kaut gan īpašu prieku man nesagādā arī suņu aprietas cūkas nešaušana. Azarts manī ir līdz mēlītes nospiešanai.
Tādu, kā, Tu saki "brāķīšu" ir daudz. Savukārt tie suņi, kas cūku aprej pa lielu gabalu un tikai barā, īpašus rezultātus nesasniedz.
Ja aktīvistiem izdosies medību likumā iebīdīt prasību par medību suņu vērtēšanu aplokā, tad diezgan viennozīmīgi varu teikt,ka tie suņi, kas pie cūkas iet tikai barā un aprej pa gabalu, nedēļas nogales būs spiesti pavadīt mājās, jo pat III pakāpes diplomu viņi nespēs nopelnīt.