Žanna!Ja jau par suņu barošanu panesās,tad jautājums Tev un protams arī citiem zinošiem suņu saimniekiem.Mans suns periodiski cieš no diatēzes(vismaz pats tā domāju).Nieze viņu nomoka regulāri.Beksis dzīvo brīvā vaļā, lidlauka teretorijā.Teritorijas mājās kaķu barību kaķiiem "izsniedz" tikai telpās,tākā tas atkrīt.Ja sauso barību,tad jēru . Par profilaksi neprasiet,viss izdarīts.Dodot dextametazolu nieze pāriet,bet nevar taču visu laiku suni barot ar zālēm.Ēdienu dodu daudzveidīgu,par to laikam būtu skaidrs,bet tad kad nav laiks vārīt,nopērku vistu kaklus vai vistu muguras,protams sistemātiski kauliņus.Un tagad konkrēts jatājums:"Vai no vistu "delikatesēm" sunim varētu būt alerģija?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
02.10.2012. 20:57
Par suņa ēdināšanu, nu nevajag jau uzreiz pirkt barību no biezā gala! Un arī ar t.s. naturālo barību, nu nav nekāda vaina putrai, dārzeņiem, gaļai un piena produktiem! Galvenais, lai barība būtu pilnvērtīga!
Māri, alerģija var būt praktiski no visa kā, sevišķi mūsu laikos, kad tās pašas vistas baro ar sazin ko.
Vai es pareizi sapratu, ka Tu esi ievērojis, ka reakcija ir tieši no vistas? Ja tā, tad nedod vistu un viss.
Par profilaksi, es tomēr iesaku apstrādāt suni ar Advocate pilieniem, tiem ir viens no plašākajiem spektriem, jo daudzas pretparazītu zāles nedarbojas uz visiem parazītiem.
Neesmu pārliecināts,ka tieši no vistas,bet pamēģināšu citu ēdienkarti. Par padomu paldies,lai gan kādu pusgadu atpakaļ tādu mazu tūbiņu skaustā izspiedām,neatceros tikai nosaukumu.Veikalā vetārste droši vien teica,bet vai tad es pierakstīju.Vai nu man pirmais suns,bet tik traku kasīšanos redzu pirmo reizi.Vēlreiz Žannai paldies!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
02.10.2012. 22:27
Māri,skaustā pilināmās zāles ir daudzas, bet viņām ir dažāda iedarbība, dažas līdz tikai pret blusām, citas arī pret ērcēm. Advocate darbojas pret ne tikai blusām, bet arī pret daudziem iekšējiem parazītiem (cērmēm) un arī pret zemādas parazītiem. Man draudzenei bija suns, nokasījās tik traki, ka pat spalva vispār nebija! Bail bija skatīties! Viena sarkana kreveļaina āda, un tam līdzēja, kādu pusgadu lietoja un pārgāja, bet kas par vainu, neviens nezin vēl šodien, jo izmeklēts bija perfekti.
Tev taču laika, ja nekļūdos? Nu nav suns ar kaut kādām īpašām nosliecēm uz alerģijām, nevajadzētu būt alerģijai no viskautkā.
Ja noņemot vistu, un veicot profilaksi nekas nemainās, tad būs jāveic nopietnāka izmeklēšana.
Jā, un vēl, zinu ļoti daudzus gadījumus, kad izteikti alerģiskiem suņiem alerģija pāriet no mūsu pašu Dogo barības (Tukuma ražojums).
Māri, alerģija var būt praktiski no visa kā, sevišķi mūsu laikos, kad tās pašas vistas baro ar sazin ko.
Vai es pareizi sapratu, ka Tu esi ievērojis, ka reakcija ir tieši no vistas? Ja tā, tad nedod vistu un viss.
Par profilaksi, es tomēr iesaku apstrādāt suni ar Advocate pilieniem, tiem ir viens no plašākajiem spektriem, jo daudzas pretparazītu zāles nedarbojas uz visiem parazītiem.
Tev taču laika, ja nekļūdos? Nu nav suns ar kaut kādām īpašām nosliecēm uz alerģijām, nevajadzētu būt alerģijai no viskautkā.
Ja noņemot vistu, un veicot profilaksi nekas nemainās, tad būs jāveic nopietnāka izmeklēšana.
Jā, un vēl, zinu ļoti daudzus gadījumus, kad izteikti alerģiskiem suņiem alerģija pāriet no mūsu pašu Dogo barības (Tukuma ražojums).