Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
23.04.2015. 11:03
nevajag neko pielikt, ir jāizdomā cik par to pasākumu max var iztērēt un viss, skaties, kas iznāk. Savādāk tā jau var pielikt, pielikt un pielikt ....
Ģirt, ko Tu par savu Weatherby saki?Sen lieto?
Tā ir, maksimumu esmu nolicis līdz tūkstotim, jo kronšteini plus optika ielēks labā ciparā. Gribas, tā teikt, vidusceļu atrast - kvalitāte un cena. Lai izpilda savu darbu, nelūzt, un ir ērts lietošanā. Vakar noskatījos viens eksāmenā aizslēgu ar sišanu vēra vaļā (laikam Savage bija), katras patronas pārlāde tam vīrietim izskatījās mocībās un beigās nenolikts eksāmens, jo mērķis gāja ik pēc 10 sekundēm un viņš knapi paspēja pārlādēties.
Tāpēc arī tās atsauksmes par iepriekš minētajiem ieročiem gribētos, kā lietojas. Veikalā jau objektīvu viedokli nesagaidīsi, jau pašlaik cik esmu jautājis, katrs savu marku liela, kam pārdošanā lētāks, tas saka kam tev dārgu, tiem kam dārgāks - tie pārējie mēsli...
Dabūšu atļauju uz rokas vajadzēs izskrieties pa veikaliem.
Man arī Titāns un esmu apmierināts kā..... Var rezdēt, ka izgatavots akurāti, viss pieslīpēts un strādā bez aizķeršanās. Ļoti daudz plusu. Bet lai būtu godīgi, mulsina viena lieta. Titāna kārba ir no alumīnija un ja uzliktu smagu naktenieku, vai tās stiprinājuma skrūvītes turēs? Zinu, zinu- tūlīt klaigās par visādām tur līmēm. Bet tā, tā pati epoksidka vien ir un tas nav nekāds brīnumlīdzeklis. Varbūt kādam ir kāds divkilo naktenieks uz Titāna ? Būtu interesanti dzirdēt atsauksmes.
Slēpts
23.04.2015. 11:17
kādi 4 gadi jau laikam būs.
Ko es varu teikt, normāls ierocis, šauj un trāpa. Neesmu baigi citus cilājis un provējis, manus uzdevumus pilda labi vairāk man neko nevajag :D
Starp citu, Viestur! Ja man tagad būtu jāizvēlas, es skatītos kurām karabīnēm uz kārbas ir monolītas stiprinājuma sliedes. Tas ļauj ieekonomēt un atkrīt daudz gemoroju. Man baigi patīk Merkel Helios-( vai kaut kā tā sauca) monolītā Weaver sliede.Protams tas ir padārgs. Bet CZ un Tikām arī tādas ir. Vispār par šito jautājumu ieroču ražotājiem derētu padomāt!
Tu, Viestur, uz šito neparaksties, šitais labs, tas labs, dies pasarg ja tiksi pārdevēja nagos, Tev iestāstīs nezko. Mans padoms, paņem papīra lapu, saraksti Tev interesējošo ieroču modeļus (tabulas veidā) un pieraksti visiem parametrus un tad salīdzini. Piemēram ,par cik grādiem paceļams aizslēgs- tas ir svarīgi pie optikas uzstādīšanas. Ir šnelleris, vai nav. Kādas aptveres- metāls, plastmasa. Kad visu šo būsi salīdzinājis,Tev radīsies loģiski jautājumi, tīri, par tehnisko pusi. Tad Tu zināsi ko vīriem forumā prasīt. Ja kurš sāk muldēt cik viņa ierocis labs, bez skaidrojumiem, kāpēc labs, tad neklausies! Un vienmēr atceries, forumos objektivitāti grūti atras, katrs liela savu. Te protams ir spečuki, bet pagaidām viņi klusē.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
23.04.2015. 14:09
Viestur, vēl jau ir normāli ieroči Tavā cenu kategotijā, piemēram HAENEL, Tikka, Heym, Howa, CZ. Bet ja jau amerikāni, tad labāk Remington, Savage vietā. Es subjektīvi skatoties, ievērtētu Tikka, Haenel, Rossler un Heym.
Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
23.04.2015. 14:10
Viestur-kādas domas par jauno CZ, izskatās tīri jauks aprāts ?
Kurš modelis ir jaunais? CZ 557?CZ vēl neesmu vispār dzīvē redzējis, jātiek uz SIA Ieroči veikalu, tur cik saprotu vislielākā CZ izvēle, bet SIA Ieroči mājas lapā nav cenas ieročiem, līdz ar to nav skaidrs cenu līmenis.
Par CZ lasīti divējādi viedokļi, citi liela, cits par cenai neatbilstošu uzskata.
Nākošnedēļ dabūšu atļauju, tad izskriešu pa veikaliem un tad arī savu viedokli ievietošu.
Kas atiecas uz Cz, kādreiz kvalitāte krietni pārsniedza cenu, bet tagad- kvalitāte ir palikusi vecajājā pozīcijā, bet cena, gan paliek ar vien nelabāka.
Tā ir, maksimumu esmu nolicis līdz tūkstotim, jo kronšteini plus optika ielēks labā ciparā. Gribas, tā teikt, vidusceļu atrast - kvalitāte un cena. Lai izpilda savu darbu, nelūzt, un ir ērts lietošanā. Vakar noskatījos viens eksāmenā aizslēgu ar sišanu vēra vaļā (laikam Savage bija), katras patronas pārlāde tam vīrietim izskatījās mocībās un beigās nenolikts eksāmens, jo mērķis gāja ik pēc 10 sekundēm un viņš knapi paspēja pārlādēties.
Tāpēc arī tās atsauksmes par iepriekš minētajiem ieročiem gribētos, kā lietojas. Veikalā jau objektīvu viedokli nesagaidīsi, jau pašlaik cik esmu jautājis, katrs savu marku liela, kam pārdošanā lētāks, tas saka kam tev dārgu, tiem kam dārgāks - tie pārējie mēsli...
Dabūšu atļauju uz rokas vajadzēs izskrieties pa veikaliem.
kādi 4 gadi jau laikam būs.
Ko es varu teikt, normāls ierocis, šauj un trāpa. Neesmu baigi citus cilājis un provējis, manus uzdevumus pilda labi vairāk man neko nevajag :D
Kurš modelis ir jaunais? CZ 557?CZ vēl neesmu vispār dzīvē redzējis, jātiek uz SIA Ieroči veikalu, tur cik saprotu vislielākā CZ izvēle, bet SIA Ieroči mājas lapā nav cenas ieročiem, līdz ar to nav skaidrs cenu līmenis.
Par CZ lasīti divējādi viedokļi, citi liela, cits par cenai neatbilstošu uzskata.
Nākošnedēļ dabūšu atļauju, tad izskriešu pa veikaliem un tad arī savu viedokli ievietošu.