Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
22.04.2015. 22:27
Sveiki!
Šodien veiksmīgi nokārtots vītņstobra eksāmens, tāpēc skatos jau veikala plauktu virzienā :)
Lūdzu, dodiet atsauksmi par šobrīd aktuālajām karabīnēm līdz 1000 EUR, kalibrs 30-06, un konkrēti es skatos uz (sākot no lētākā):
1) Savage AxisII XP
2) Weatherby Vanguard S2 Synthetic
3) Browning A-BOLT 3
4) Rossler TITAN alpha stainless
Cik saprotu Weatherby nav nekādas vainas (vismaz pēc komentāriem), arī cena Hubertā pieņemama, ko var teikt par pārējām?
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
23.04.2015. 09:17
Kad meklēju savu spico, savās finanšu iespējās pačamdīju kādus 10 priekšmetus, iegādājos Titānu. Esmu gandarīts. Pēc mana ieteikuma medībukursu biedrs arī nopirka. Vēl ar mani sveicinās :)
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
23.04.2015. 10:41
Viesturam:
Ar Weatherby pirmo reizi šāvu eksāmenā (nenoliku). Varbūt tāpēc sirdī rūgtums palika :D
Ja nopietni, īsti nekrita plecā, aizslēgs un drošinātājs arī neuzrunāja. Savukārt Titānam patika viss: gan kā plecā krīt, aizslēga gājiens, drošinātāja izvietojums, aptveres stiprinājums - kā paņēmu rokās, tā sajutu, ka tas ir MANS ierocis. Bet tās ir manas izjūtas, tādēļ katram jānobučo vismaz 10 vardes, kamēr savu princesi atrod :)
Optikas pirkšanas brīdis man veiksmīgi iegadījās Chevalier 15 gadu jubilejā, kad varēju iegādāties KAHLES KXi 3,5-10 x 50 ar 15% atlaidi.
Tas kas ir tas ir klasificēts kā militārais, to man neļaus nopirkt.
Šodien veiksmīgi nokārtots vītņstobra eksāmens, tāpēc skatos jau veikala plauktu virzienā :)
Lūdzu, dodiet atsauksmi par šobrīd aktuālajām karabīnēm līdz 1000 EUR, kalibrs 30-06, un konkrēti es skatos uz (sākot no lētākā):
1) Savage AxisII XP
2) Weatherby Vanguard S2 Synthetic
3) Browning A-BOLT 3
4) Rossler TITAN alpha stainless
Cik saprotu Weatherby nav nekādas vainas (vismaz pēc komentāriem), arī cena Hubertā pieņemama, ko var teikt par pārējām?
ir kāda atšķirība starp Lite un Hunter modeli?Cena Artemīdā atšķirās tikai par 100EUR.
Tu Weatherby biji arī pačamdījis?Kādi tam mīnusi attiecībā pret Titan?
Kādu optiku uzliki savam Titānam?
OK! Kas Tikkai, kuru izmantos medībām (uzsvars uz MEDĪBĀM), ir labāks kā Titan vai Haenel?
IMHO - nekas...
Ar Weatherby pirmo reizi šāvu eksāmenā (nenoliku). Varbūt tāpēc sirdī rūgtums palika :D
Ja nopietni, īsti nekrita plecā, aizslēgs un drošinātājs arī neuzrunāja. Savukārt Titānam patika viss: gan kā plecā krīt, aizslēga gājiens, drošinātāja izvietojums, aptveres stiprinājums - kā paņēmu rokās, tā sajutu, ka tas ir MANS ierocis. Bet tās ir manas izjūtas, tādēļ katram jānobučo vismaz 10 vardes, kamēr savu princesi atrod :)
Optikas pirkšanas brīdis man veiksmīgi iegadījās Chevalier 15 gadu jubilejā, kad varēju iegādāties KAHLES KXi 3,5-10 x 50 ar 15% atlaidi.