Beidzot saņēmos un izgatavoju novembra žurnālā ieteikto "pastkastīes" sildītāju. Izmantoju protams veco krievu laiku pastkastīti un jau pie izmēģinājuma secināju ka neesmu kļūdījies, jo vāciņš par kuru met iekšā korespodenci ļoti labi noder lai novadītu izplūstošo siltumu man vajadzīgajā virzienā.
[youtube::2pN0xXzFSnQ]
pēdējā žurnālā aprakstīts par mežacūku balss atdarināšanu un beigās pierakstīts, kur var ķipa atrast tos paraugus skaņai, www.jaegermagazin.de un tākā es vāciski nesaprot, tad varbūt kāds ir atradis tajā lapā, kur tās skaņas ir noslēptas vai tas tik tā sporta pēc rakstam beigās piemests ;)
Atrašanās vieta: Jelgavas novads, Kalnciema pagasts
Medību stāžs: 52 gads
Aprīkojums: IŽ-58MAE, TIKKA 650M (30-06)
Suņi: pašreiz nav
Medību trofejas: 6
09.10.2012. 12:00
Skatoties šādā griezumā, jā, piekrītu. Nu par to prātu, jods viņu zina. Mans bijušais kolēģis Zigis ( es jau esmu kādu laiciņu pensijā), kurš tur dzīvo un arī strādā, stāstīja, ka glābjamais esot apspēris glābēju ( palielu daudzumu degvielas) un tagad glābējs sūrojoties par advokātiem izgrūzto naudiņu. Kā saka, nepateicība ir pasaules alga. Gadās arī tā!
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
08.10.2012. 14:46
Tad jau neteikšu vis, ka gluži ar čiku viss beidzās - kāds dabūja samaksāt tās brangās naudas (advokātiem), tātad tas kāds faktiski IR sodīts un turpmāk būs gudrs pats un turēs pie prāta arī savus tuvākos. :)
Atrašanās vieta: Jelgavas novads, Kalnciema pagasts
Medību stāžs: 52 gads
Aprīkojums: IŽ-58MAE, TIKKA 650M (30-06)
Suņi: pašreiz nav
Medību trofejas: 6
08.10.2012. 10:50
Sveicināts Juri! Cūku ir vairāk kā pietiekami, protams, daudz arī tiek nomedīts. Tika aizvesti tornīši no traucēšanas masta uz zemnieku kukurūzas laukiem un pašreiz tur notiek pārsvarā visa darbība. Jāsaka godīgi, ar zemju īpašniekiem mums ir labs kontakts, samilzušu problēmu nav, viņi pat kviešos nokūla joslas lauku ārmalās (kur cūku takas), lai mēs varētu vieglāk medīt. Es arī uz tādas strīpas koferīti nomedīju.
Tas apgalvojums vairāk bija atbilde Edgaram K. par lielo limitu un cūku neesamību.
Tā epopeja ar Nīgrandes cūkām beidzās tāpat, kā pārsvarā pie mums arī notiek, NEKĀ!!!
Lauks otrā dienā bija aparts, advokāti ļoti labi ( strādnieka saimnieks maksāja, cik zināms, bargas naudas ), čalim raksturojumi no visām pusēm arī lieliski, varbūt arī kādas neprecizitātes poliču darbiņā un viss vilkās tik ilgi, kamēr iestājās noilgums.Epopejas finišs, ČIKS!
Ne spalviņas
Gunārs
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
08.10.2012. 08:51
Labi- cūku limitu nevar izpildīt, jo nav pašu cūku.
Sveiks, Gunār! Patiesi pabrīnījos par šo apgalvojumu - toraiz pirms divi gadi traktorists nobrauca pēdējās? :) Kā tad beidzās traktoristam piedzīvojumi? :D
[youtube::2pN0xXzFSnQ]
Ne gluži tas ko apraksta žurnāls, bet varbūt citā reizē noder. Vismaz saprast, kas aiz krūmiņa iečabējās::))).
Tas apgalvojums vairāk bija atbilde Edgaram K. par lielo limitu un cūku neesamību.
Tā epopeja ar Nīgrandes cūkām beidzās tāpat, kā pārsvarā pie mums arī notiek, NEKĀ!!!
Lauks otrā dienā bija aparts, advokāti ļoti labi ( strādnieka saimnieks maksāja, cik zināms, bargas naudas ), čalim raksturojumi no visām pusēm arī lieliski, varbūt arī kādas neprecizitātes poliču darbiņā un viss vilkās tik ilgi, kamēr iestājās noilgums.Epopejas finišs, ČIKS!
Ne spalviņas
Gunārs
Sveiks, Gunār! Patiesi pabrīnījos par šo apgalvojumu - toraiz pirms divi gadi traktorists nobrauca pēdējās? :) Kā tad beidzās traktoristam piedzīvojumi? :D