Šodien vārdadienu svin Mirta, Ziedīte, rītdien - Marģers, Anastasija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Odi gaides medībās

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 52 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 30.08.2016. 17:33

Slēpts
06.07.2012. 14:22
Māri, es droši varu garantēt ka cūkas viņu nesaodīs. Es vakar arī sēdēju un nebija nekādas problēmas, cūkas mierīgi staigāja zem torņa, bet es sēdēju bez odiem un nebija jāvicojās ar rokām, lai aizdzītu viņus no sejas!
P.s. Neesiet puiši slinki, palasiet forumā par šā aparāta lietderību. Protams ir ĻOTI liels skeptiķu pilks, bet tiem kam es viņu esmu ieteicis iegādāties, vēl NEVIENS nav sūdzējies.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
07.07.2012. 19:53
Ģirt, jā man ir plāksnītes ar zemes smaku. Bet, kad aparāts darbojas, no tā nāk smaka un dūmi. Nevar būt, ka cūkas to nejūt.
Odu tāpat ir daudz, vienīgi ir tāda sajūta, ka viņi ir kā apdulluši, jo kož mazāk.
Slēpts
07.07.2012. 20:47
Nu nezinu,tev Māri laikam krutka notirgota:D Pēc visādu šķidru draņķu smērēšanas un pūšanas termal cels strādā ļoti labi. Varu mierīgi sēdēt tornī bez visādiem tīkļiņiem uz galvas un cimdiem,vienīgais mīnus cena,padārgi tomēr.Un aparātam vajag nedaudz laika lai šis sāktu strādāt,tikko iekurbulējot efekts tiešām mazs,jāpaiet vismaz 5min līdz viss sāk strādā.Ja aizodīs tos dūmus vari būt drošs aizodīs ari cilvēku.
Slēpts
07.07.2012. 20:52
lai tos dūmus ieraudzītu ir kārtīgi jāieskatās, liekas, ka tev odu atbaidāmās plāksnītes vietā ir riteņa kameras gabals - gan dūmi, gan smaka nelaba :D
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
08.07.2012. 11:42
Ģirt, dūmus cūkas neierauga, bet saož.... Tu vispār kādreiz esi bijis medībās? Izskatās, ka nē,... :((
Slēpts
08.07.2012. 17:15
Man atkal liekas, ka to termacellu esi redzējis tikai veikala plauktā nevis darbībā un kā tu zini, ko tās cūkas ātrāk saož - tevi pašu vai to termacelu
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2016-12-03 14:43
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Mārupe
Medību stāžs: neliels
Aprīkojums: Benelli Super 90, Merkel B3, Merkel RX.Helix, Meopta R1 3-12*56RD, R1 1-4*22RD, Leica Rangemaster 1600, ND-3 x50 Subzero™ Laser Designator
08.07.2012. 17:18
Esmu iegādājies Thermacell ar zemes smaku, ir labāk kā vispār bez ne kā. Taču 98% efektivitāte kā rakstīts reklāmās ir maigi sakot pārspīlējums. Vajag kombinēt ar autan vai kādu citu pūšamo, tad ir OK, bet jebkurā gadījumā biški jau kādi odi arī iekodīs. Kopumā ņemot pūšamie ir efektīvāki, man personīgi šķita, ka Balistol pūšamais pret odiem bija visefektīvākais.
Egils
Pēdējo reizi manīts 2023-09-23 19:56
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību trofejas: 1
08.07.2012. 20:09
Lietoju lifesistems Deet 100+, pirku ebay.esmu pilnīgi apmierināts. Thermacell neesmu lietojis, bet man liekas, ka tas būtu padārgs prieks, ņemot vērā to, ka medīju vidēji 5 dienas nedēļā un medībās pavadu dienā vidēji 5-6 stundas.
Pēteris
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2019-04-11 23:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 10
09.07.2012. 10:57
Par Thermacell vislabākās atsauksmes, lai gan atzīšos, pēdējā laikā komfortabli jūtos arī bez tā, "bruņojies" ar moskītu tīkliņu un plāniem, necaurkožamiem cimdiem. Thermacell vairāk lieto māmiņa ravējot :) un šajā kontekstā jautājums: kur Rīgā jāpērk uzlādes materiāli? Turpat Zommerā, vai arī kāds tirgo no rokas (vienmēr lien tas žīdiskums laukā, ka tik nopirkt lētāk:))
Slēpts
09.07.2012. 18:20
Nu es teiktu tā:termacels ir tīri nekas-tās zemes smakas tur lielu lomu pēc manām domām nespēlē jo ja cūka aizodīs kaut kādu aizdomīgu smaku tad tik un tā viņa pamuks.Ta viņa var uziet uz Tavas pēdas un tad nelīdzēs nekādi termaceli.Mīnus tiešām ir tā gaidīšana līdz sāk darboties,un mazāk viņu paliek bet vai tie ir tie 98% nemāku teikt.Jau iepriekš japaredz kad ogi taisīs uzlidojumu un drusku ātrāk jaieslēdz.
Vairis cik noprotu ir termocel dīleris-un ja tā tad viņu nav jaņem nopietni.Jo tirgotāji visu savu preci taisīs par pašu labāko.
Es vismaz otreiz viņu nepirktu.Kaut vai dēļ tā vien ka tā somiņa japērk atsevišķi.Un kopumā viņš ir salīdzinoši ar parastiem pretodu līdzekļiem dārgs prieks.Bet par iegādi jalem pašam lietotājam.