Aizej pie grāvja, nomētā ar čiekurenēm un laidies lapās, tad ej un salasi kas pāri palicis :). Tas tā humoram. Medī ar to stobru kas tev mīļāks būsi apmierināts.
Tiešām Edgar M par to jau vairākas reizes tika aprunāts un pārgrozīts.
Citam patīk medīt ar maseni, citam ar 50 kalibra karabīni, citam ar pretgaisa sistēmu, vēl jautrāk ir medīt ar mīnmetēju :) Es priekšroku dodu 220 mm lielgabalam, ka rauj ta rauj, ne dambja, ne pašas mājiņas :)
Medību stāžs: No 1992. dzinējos, mednieks no 1996.
Aprīkojums: IŽ-27E; Merkel KR-1 308WIN Doctor 3-12*56 ;Blaser R93 Professional Success 308 Win ar Swarovski Habitcht 6-24*50; TIKKA T3 22-250 Vixen 5-20*50
Suņi: šobrīd nav
Medību trofejas: 8
18.04.2012. 12:41
Pavasarī neesmu mēģinājis, bet doma ir, rudens pusē (augusts utt.), eleganti. Es gan vairāk staigāju, kur iepriekšējā vakarā bij pajaukts dambis, tad no rīta krēsliņā šie ir nostrādājušies un vēl pabeidz pēdējos darbus, domāju, arī citur rezultāts būs.
No rīta uz bebriem ir jābūt ,līdz ar gaismiņu.Ja bebru vienreiz iztraucē otru reizi vari negaidīt.No rīta bebrs ir jāstaigā un jāmeklē kur viņš ir aizkavējies no nakts uzdzīves.Viss atkarīgs no apstākļiem.Piemēram palu laikā kad upēs ūdens līmenis ir stipri cēlies un alas applūdušas, bebri daudz laika pavada ārpus alām.
Medību stāžs: No 1992. dzinējos, mednieks no 1996.
Aprīkojums: IŽ-27E; Merkel KR-1 308WIN Doctor 3-12*56 ;Blaser R93 Professional Success 308 Win ar Swarovski Habitcht 6-24*50; TIKKA T3 22-250 Vixen 5-20*50
Suņi: šobrīd nav
Medību trofejas: 8
18.04.2012. 15:14
Edgar! Tas jau pat ir labi, miesa ir riktīgi izkustējusies, nevis no vakara vēl samiegojušos ar pirmo vakariņu kumosu mutē. Atliek tik kārtīgi nomazgāt un pa pirmo!
Pilnīgi pietiek pūst vienā kājā, piepūšas viss.
interese kada pieredze, plusi, minusi, butu interesanti salidzinat, ar ko medijat, vitne, gludais, kalibrs???
domaju visiem butu interesanti palasit...
Arī Tev būtu interesanti, pa priekšu, palasīt.....
Citam patīk medīt ar maseni, citam ar 50 kalibra karabīni, citam ar pretgaisa sistēmu, vēl jautrāk ir medīt ar mīnmetēju :) Es priekšroku dodu 220 mm lielgabalam, ka rauj ta rauj, ne dambja, ne pašas mājiņas :)