Velti te daži saka, ka medniekiem ar gaiseni nav nekāda sakara. Tieši otrādi, gaisene ir vislētākais un pieejamākais treniņa veids. Tikpat laba kā mazkalibrene, bet šāviens maksā 1 santīmu un darboties var kaut vai virtuvē. Mazliet izdomas un arī pa kustīgiem mērķiem. Tikai jāpērk visvārgākā. Šinī sakarībā viens jautājums, varbūt kāds var atbildēt. Mana gaisene (4,5) labi šāva, kamēr nopirku kaut kādas vieglas ne svina lodītes hollow point. Un pārstāja mana gaisene šaut, katra otrā lodīte palika pēc šāviena tieši kur ielikta. Tikai ar otro, trešo reizi izlidoja ārā. Nu, domāju, viss, beigta tā plinte ir. Tomēr vēl pamēgināšu ar svina lodītēm. Un brīnums, šauj kā šujmašīna. Tās alumīnija lodītes ir pareiza izmēra, tikai vieglākas. Kas par lietu?
Mans Tev silts ieteikums Induli nebāz stobrā visādus alumīnija mēslus,izvēlies labāk augstas kvalitātes svina lodītes tās būs H&N ražojuma baracuda, vai JSB exact šitās i stobram labi garšos i precizitāte ir normāla, bet ar tiem ko šāvi sčakarēsi tik stobru un viss!
Es pilnīgi piekrītu Mārtiņš Bērziņš , ka vajag pirkt daudz maz kvalitativu municiju , jo savadak nokausi viens divi stobru - precizitate kritisies , un neizmirsti tirīt stobru un ieļot parejas eļļojamas detaļas lai nenodilst 10x atrāk.. Ieteicams lietot H&N baracuda vai Rabitt magnum
Sveiki, nav doma par modifikaaciju virs 12J, bet gan vajag apkopi gaisenei hatsan mod 100 x torpedo.
Peec pirkuma izdariiti max 500 shaavieni, bet salasiijos, ka vispaar uzreiz peec prikuma vajag paarlasiit gaiseni utt.
Kaa arii veeleetos nopirkt gaazes atsperi metaala asperes vietaa (liidz 12J).
Hatsans 5.5mm. Precizitaate man liekas par shvaku. Preciizus meerijumus gan neesmu veicis, jo visu novelju uz slikto optiku.
Siikais jaatranee shaut pa meerkji arii ar smagaaku shaujamo kaa baikal plastmaseni.
Ja kaadam ir kaadi kontakti, tad luudzu suutiet uz cuuka@inbox.lv jo medniekiem.lv ieksheejo sazinjas metodi taa arii nesaprotu.
saziņa caur privātajām ziņām - atrod lietotaju, kam velies sutit un tad kreisaja puse zem lietotaja profila bildes bus nosutit zinu! Tikai neraksti tai lauka, kas uzreiz paradas, saucas laikam atstat komentaru.
Peec pirkuma izdariiti max 500 shaavieni, bet salasiijos, ka vispaar uzreiz peec prikuma vajag paarlasiit gaiseni utt.
Kaa arii veeleetos nopirkt gaazes atsperi metaala asperes vietaa (liidz 12J).
Hatsans 5.5mm. Precizitaate man liekas par shvaku. Preciizus meerijumus gan neesmu veicis, jo visu novelju uz slikto optiku.
Siikais jaatranee shaut pa meerkji arii ar smagaaku shaujamo kaa baikal plastmaseni.
Ja kaadam ir kaadi kontakti, tad luudzu suutiet uz cuuka@inbox.lv jo medniekiem.lv ieksheejo sazinjas metodi taa arii nesaprotu.