Uz policiju nav jānogādā nekas, visam jābūt datu bāzē, kur inspektors redz, kad kuram jādodas uz komisiju, tāpat kā to redz ceļu poliči. Un datu bāzē dati jāievada attiecīgās komisijas atbildīgajai personai, bet vēl joprojām ārsti, kas kliedz par mazām algām, laikam lasīt nemāk, jo izsniedz lapeles, ko man inspektors policijā silti ieteica pakarināt uz nagliņas, jo viņam nekādi papīri nav vajadzīgi, viņam ir dators, kur visa informācija par ieroču nēsātājiem un glabātājiem ir redzama. Un tā kā, kā saka Gatis, esmu pensionārs (jau 10.dienu!), tad savu arsenālu vairs nepapildināšu, bet pamazām pārrakstīšu dēlam...
nu nez nez,vari ieiet piemēram Latvija.lv un apskatīties kāds tur bardaks ar ieročiem darās :D
Mans pēdējais teksts attiecas uz pašu medkomisiju un trako/žūpu dakteriem, viņi ta cītīgi dod izziņas uz rokas it kā iesniegšanai policijā, un ja nu kādam tās policijā tiešām prasa, paskatiet, vai uz galda vienīgais darba instruments nav tikai skaitāmie kauliņi..
Sava atļauju sistēmas inspektora kompī degunu nebāzu, bail bija, bet diezin vai viņš tobrīd rakājās pa Latvija.lv, kaut kā dikti ātri atrada par mani visus datus.
Slēpts
08.07.2015. 20:17
Ja ģimenes ārsts nav noslēdzis līgumu ar Atļauju sistēmu par datu nosūtīšanu ( MK noteikumi gan to uzdod), tad Tavi medkomisijas rezultāti pie ieroču inspektora nenonāk.
Mans ģimenes ārsts pagaidām man var dot tikai aspirīnu un atspirdzinošu klizmu, jo viņš ir jaunatnācējs, vēl daudz līgumu viņam jāslēdz, un līdz šim esmu gājis tikai komisijas, gan auto, gan ieroču.
Nu tādu brīdi cietos kājas krustām, bet nu gan izteikšos! Kurš man var nosaukt tā (pī---) vārdu, kas izdomāja naudas nekaunīgo slaukšanu par palīdzības apliecību! Atbildu par katru uzrakstīto burtu- tātad, ja vajag apliecību, zvans kaut kādam (pĪ---), pēc pāris dienām pieved apliecību, noloki viņam 45.-EU,un esi izglītots uz 5 gadiem, kad vajadzēs nākošajam maitu putnam grūst rīklē, kurš (pī---) šito visu dabūja cauri??? Kaut gan stallis man nav, bet kaut kur būs jāmeklē sūdains miets!
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
11.08.2015. 11:40
Int, tev vēl ar atlaidi!
Man pa 50 atveda :)
Slēpts
11.08.2015. 11:53
Tas saucas biznesa lobijs...
Pati apliecība maksā , ja divus vakarus pasēž- 30 EUR..
Šobrīd jau viņu prasa tikai kārtojot jaunu ieroču iegādes atļauju, bet Samariešu plāns ir "izdabūt cauri", ka šī apliecība ir OBLIGĀTA, un info par derīguma termiņu pievienot CSDD, lai arī ierindas ceļu policisti sekmētu biznesa attīstību.
Mednieku jau maz- parēķiniet cik ir autovadītāju un ja no tiem reizi 5 gados var dabūt pa 30 EUR- skaista summa sanāk...
nu nez nez,vari ieiet piemēram Latvija.lv un apskatīties kāds tur bardaks ar ieročiem darās :D
Man pa 50 atveda :)
Pati apliecība maksā , ja divus vakarus pasēž- 30 EUR..
Šobrīd jau viņu prasa tikai kārtojot jaunu ieroču iegādes atļauju, bet Samariešu plāns ir "izdabūt cauri", ka šī apliecība ir OBLIGĀTA, un info par derīguma termiņu pievienot CSDD, lai arī ierindas ceļu policisti sekmētu biznesa attīstību.
Mednieku jau maz- parēķiniet cik ir autovadītāju un ja no tiem reizi 5 gados var dabūt pa 30 EUR- skaista summa sanāk...