Aigar, ar mani un Daini, attiecīga genofonda izveidei tākā būs par maz!
Jāni, tici man bez Jums ar Daini attiecīga genofonda izveidei būs ari citi gribētāji.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.02.2012. 12:49
Jau tā niecīgo LVDz genofondu saskaldīt pa klubiņiem, kas viens otru neatzīst, būs pēdējā nagla šķirnes zārka vākā...
Uz priekšu, veči! Lolojot savas ambīcijas, iznīcināsim savu vienīgo nacionālo šķirni!
Žanna, tik nevajag sākt ironizēt. Par tādu 600 ls tu vari iegādāt auto, kas brauc un spēs nogādat to pašu biešu maisu līdz barotavai! Ar mercedes ML domāju, ka negrībēsi to biešu maisu vest :-))
Žanna, ko Tu piedāvā konkrētajā situācijā? Piemēram, mans jautājums nav balstīts uz kautkādām ambīcijām un to apmierināšanas kāri. Vienkārši jautāju, ko darīt?
Slēpts
12.02.2012. 15:54
Uz manu jautājumu laikam šeit atbildi neatradīšu, un ne ar vienu vardu esmu teicis ka esmu vai gribu kautkadiem klubiem (viss iespējams) pievienoties, vienkārši, tagad man jadomā, ka lai mans suns kļūtu legāls medību dalībnieks.
Kāds zin kā lietas noteik LMSK. Tur mūsu suņus ar esošajiem papīriem ņemtu pretī? Daini, principā ja Tev ir medību škirnes suns un Tev ir šķirni apliecinoši papīri. Problēmām nevajadzētu būt! Tikai kā tagad sanāk ar LMKA izdoto apliecību?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.02.2012. 19:14
Jāni, ja jautājums ar LMKA atrisināsies agrāk vai vēlāk, tad ar Favorītu nekas nesanāks, tā organizācija nekad nav bijusi vērā ņemama un kaut cik nopietna un ar tās izsniegtiem papīriem noteikti var...
Runājot par LVDz, šos suņus no LMKA nav problēmu piereģistrēt LMSK.
nevajag tik kategoriski. LKBA atšķirībā no LMKA mēs varam atrast Šķirnes mājas (istabas) dzīvnieku audzētāju reģistrā. viņu izsniegtajiem papīriem tomēr ir likumīgs spēks... Tādejādi medību noteikumos izvirsītās prasības ir izpildītas. Tikai cita lieta attiecībā uz darba pārbaudēm un cita veida apmācību. Favorītā diemžēl ar šo tematiku vismaz Lv nekas netiek piedāvāts.
Jāni Kļaviņ,nekur nav rakstīts, ka nevar piedalīties kāda cita kluba rīkotajās darba pārbaudēs,esmu bijis klāt, un varu apliecināt, - vienā no LMKA darba pārbaudēm bija džeki no Somijas un arī no LKF, ja nemaldos.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
13.02.2012. 16:15
Gvido-pagājušo gadu biju somijā uz medību suņu izstādi.Izstādi organizēja Somijas Nacionālais Laiku šķirnes klubs,tas pats kurš organizē braucienu uz Latviju.Tākā Somijas klubs ir FCI sistēmā neviens šeit Latvijā nopelnītais diploms tur nav atzīts.Tas pats arī ar LKF sistēmā esošiem suņiem.Iemesls tam ir nesaprotamā ekspertu izcelsme, kuri vērtē suņus.
Jāni, tici man bez Jums ar Daini attiecīga genofonda izveidei būs ari citi gribētāji.
Uz priekšu, veči! Lolojot savas ambīcijas, iznīcināsim savu vienīgo nacionālo šķirni!
Žanna, ko Tu piedāvā konkrētajā situācijā? Piemēram, mans jautājums nav balstīts uz kautkādām ambīcijām un to apmierināšanas kāri. Vienkārši jautāju, ko darīt?
Runājot par LVDz, šos suņus no LMKA nav problēmu piereģistrēt LMSK.