Ja pieliek garšas pastiprinātāju, tad visi konservi ir garšīgi, vienalga ,suņa vai cūkas. Bet, ja ir normāla gaļa, kurai pieticīgi pievienotas garšvielas, tad nav nozīmes, kur tie gatavoti- Talsos vai Maskavā. Veselīga pārtika nemaz tik garšīga nav. Viss, kas liekas ļoti garšīgs, ir ķimizēts.
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
15.12.2015. 14:51
Uz Smārdi esu aizvedis kādas 7 cūkas. Konserviem nav ne vainas. Bundža sanāk kaut kur nedaudz virs 60 centiem. Pēdējā partijā gan padaudz tauku. Tās noteikt no rudens cūkām bija. Knapi iznāca no kukurūzas.
Pilnībā nepiekrītu.... man sieva pagatavo veselīgi un galrdi bez kaut kādiem uzlabotājiem un pastiprinātājiem! galvanais viss no sava dārza!