Savdabīgi interesanti!SVDN2 un SVDN3 orģināli komplektējas ar tēmekļiem NSPUM unNSPU-3(naktinieki)-medību.
814.lapā SVD ar stobra garumu 610mm.,4,3kg.svarā-tikai kolekcijas.
Arsenal Saigas-61.lapā nav medību,IZH Saigas-390.lapā ir medību.
Medvedj3un4 kklasifikātorā neatradu.
Nu nav šie stobri acij,rokai un plecam patīkami,bet šaut,trāpīt un gar zemi dabūt var.
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
21.01.2012. 21:09
SVD ir klasificēts gan kā medību, gan kā sporta, gan kā dienesta, gan militārais, gan kolekcijas ierocis. Šo informāciju var iegūt šeit - http://www.vp.gov.lv/?id=357&s... sarakstā "garie", ja nemaldos, tad 242. lapā.
Armijas versijai,tas ir SVD ir neapstradats stobrs,bet civilajiem tas ir hromeets un ir divi garumi.Viens 57cm un otrs 62cm
Slēpts
05.01.2012. 18:46
nezinu gan :) man ir Tigr 308win..praktiski jauns..maz šauts..es par precizitati nesūdzos,un stopidžu vai blokidžu arī nav bijis :) esmu ļoti apmierināts..padārgi gan viņi ir :)
SVD - nekur, TIGR - kādā no veikaliem. Tas ir tas pats kas pateikt ka KO nav Mosins tehniski nekas neatšķiras Kam vajadzīga tāda bandūra, pusautomātus ņem dzinējmedībām un tādu rori staipīt negribētu, ņemot vērā, ka pa velti tu viņu tāpat nedabūsi, tad jau labāk nopirkt lietotu brauningu vai ko citu jo ir piejami kompaktāki un ērtāki ieroči...
814.lapā SVD ar stobra garumu 610mm.,4,3kg.svarā-tikai kolekcijas.
Arsenal Saigas-61.lapā nav medību,IZH Saigas-390.lapā ir medību.
Medvedj3un4 kklasifikātorā neatradu.
Nu nav šie stobri acij,rokai un plecam patīkami,bet šaut,trāpīt un gar zemi dabūt var.