Manispēc viņš var šaut kaut ar pupām no 28 kalibra, bet es tikai padalijos ar savu pieredzi un viedokli.
Starpcitu televīzijā kāds 300win mag īpašnieks neieteica šo un līdzīgus kalibrus izmantot tuvās distancēs, jo izšujot cauri un zvērs aiziet , lai nomirtu vēlāk :) Tāpēc viņam papildus bija iegādāti arī 30.06, 223rem un divi "skavotāji" viens bija 22wmr, otrs - nepateikšu.
interesanti kā viņš šo arsenālu staipa līdz. 223rem un 22wmr- man šķiet ka viens no tiem ir lieks
Mani vecs mednieks savulaik mācīja, ja stobra gals pretī lopam, caurums paliek caurums. Pašam gan .243, gan .308, gan .300. No pieredzes visātrāk elpot pārstāj ar .308 šautie. Lielais ātrais, ja godīgi, tāds krāna pagarinātājs vien ir. Nav te ko naidā saiet, krīt ar visiem un pirmā pieredze visspilgtāk atmiņā paliek. Pērc kāds veikalā ir un uz patronām daudz ietaupīt nevar.
Ivo Grinbergs
/interesanti kā viņš šo arsenālu staipa līdz. 223rem un 22wmr- man šķiet ka viens no tiem ir lieks
Un kurš?/
Skaidrs ka 22wmr lieks - tas kalibrs ir pilnīgs sūds
Tas ir visprofesionālākais, ar pētījumiem un pierādījumiem pamatotākais kāda medību ieroču kalibra novērtējums, kādu vien šeit ir nācies lasīt! :D
Starpcitu televīzijā kāds 300win mag īpašnieks neieteica šo un līdzīgus kalibrus izmantot tuvās distancēs, jo izšujot cauri un zvērs aiziet , lai nomirtu vēlāk :) Tāpēc viņam papildus bija iegādāti arī 30.06, 223rem un divi "skavotāji" viens bija 22wmr, otrs - nepateikšu.
interesanti kā viņš šo arsenālu staipa līdz. 223rem un 22wmr- man šķiet ka viens no tiem ir lieks
Un kurš?
Un kurš?
Man tas jautājums bija retorisks!!! ;)
/interesanti kā viņš šo arsenālu staipa līdz. 223rem un 22wmr- man šķiet ka viens no tiem ir lieks
Un kurš?/
Tas ir visprofesionālākais, ar pētījumiem un pierādījumiem pamatotākais kāda medību ieroču kalibra novērtējums, kādu vien šeit ir nācies lasīt! :D
Kā tad! Tas ir no sērijas - Pats gan neesmu mēģinājis, bet labi zinu teikt, ka aimiņu Anniņa ir mau_a! ;D