Vai kāds nezina, izstādes laikā nebūs kāds seminārs par patronu lādēšanu, varbūt kaut kur citur? Gribētos arī kaut ko pašam sākt ķimerēt, bet pirms tam paklausīties, vai ir vērts un radīsies poņa.
Tu domā matricas?
Re ku ir: https://www.shooting-supplies....
Lejā var izvēlēties kalibru. Tas kas oranžā krāsā nav uz vietas, pārējais ir.
Sūta ātri ~ 7 dienas.
Ar 7*64 būs grūtāk, jo 95% lādēšanas piederumus ražo ASV, bet šis kalibrs ir tipisks vecās eiropas lepnums.
P.S.
Es ceru, ka man ar būs šāda kalibra ierocis...
Siclairā ir arī kaut kas lētāks. Lee - 31$; RCBS - 34$. Tam jāpieliek 21% PVN un pēc kursa.
Bet Reddings un Forsters ir number van; pārējie pēc tam...
Es ņemtu tomēr Reddingu.
Ja interesē, pēc kādām 2 nedēļām taisīšu pasūtījumu no turienes. Varu piemest klāt.
Da zinu.
Man gan pagājušonedēļ muitā, kur tiku aizsūtīts tieši viena sūtījuma dēļ no Sinclaira, teica 22 Eur.
Vienkārši mēs te Latgalē ja sūtam tad sūtam. Man Sinclairā grozā pašlaik stāv pa 18 preces. Mazliet vairāk par 60 $ sanāk :)))
Valda gadījumā tiešām varbūt ir izdevīgāk sūtīt pašam. Kaut gan Sinclairs noplēsīs vismaz 20 $ par šādu sūtījumu.
Vēl viens variants - e-bay. Tur ar var dabūt.. Bet ne visi sūta.
Gunti sveiciens vārda dienā ,sūtiju slazdus (ieteica) caunām ta gaidiju ilgi ,nu šoziem vēl tā tāpat nevella neķērās, gala iznākumā ar visādiem PV un vēl kas tur, sanāca par slazdien ka uz katru slazdu esmu ietaupijis 100gr lētās vodkas.....
Slēpts
16.03.2014. 10:57
gribi teikt, ka tevi regulāri apčakarē :D Ja nekļūdos, tad ar šo gadu robeža no kuras maksā PVN ir 45 EUR
Re ku ir:
https://www.shooting-supplies....
Lejā var izvēlēties kalibru. Tas kas oranžā krāsā nav uz vietas, pārējais ir.
Sūta ātri ~ 7 dienas.
P.S.
Es ceru, ka man ar būs šāda kalibra ierocis...
Bet Reddings un Forsters ir number van; pārējie pēc tam...
Es ņemtu tomēr Reddingu.
Ja interesē, pēc kādām 2 nedēļām taisīšu pasūtījumu no turienes. Varu piemest klāt.
Man gan pagājušonedēļ muitā, kur tiku aizsūtīts tieši viena sūtījuma dēļ no Sinclaira, teica 22 Eur.
Vienkārši mēs te Latgalē ja sūtam tad sūtam. Man Sinclairā grozā pašlaik stāv pa 18 preces. Mazliet vairāk par 60 $ sanāk :)))
Valda gadījumā tiešām varbūt ir izdevīgāk sūtīt pašam. Kaut gan Sinclairs noplēsīs vismaz 20 $ par šādu sūtījumu.
Vēl viens variants - e-bay. Tur ar var dabūt.. Bet ne visi sūta.