Nez no kurienes tad Dūklavs ir?!?!?! Tas, ka nav oficiāli partijas biedrs, neko nenozīmē! Ievēlēja šo 10.Saeimā no ZZS saraksta, ZZS šo nominēja un ZZSam atskaitās! ;)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
21.10.2011. 08:47
.. Es neesmu politiski angažēts, es drīkstu, a Tu, kā ZZS draudziņš - esi neobjektīvs! :)
1. Par to "draudziņu" - žēl, ka šobrīd nevaru Tavu izslieto šnobeli aizsniegt. :)
2. Tev ir pēdējais laiks angažēties. Vienalga kur un vienalga zem kāda karoga. Citādi tik pulka radošas enerģijas iet postā bez lietderības ...
Lūk ko krievijas žurnālisti raksta par Latviju, nezinot stāstu...
Sajūtas par atgriešanos padomju laikos radās braucot no Rīgas uz Valmieru. Tikai Padomju Savienībā savulaik esmu redzējis tik lielus izcirstus meža masīvus ar ceļa malās pamestiem izciršanas „atkritumiem” – zariem, koku mizām un citiem pārpalikumiem.
Laikam, to pamana visi, bet tikai ne pašu amatpersonas! :(
1. Par to "draudziņu" - žēl, ka šobrīd nevaru Tavu izslieto šnobeli aizsniegt. :)
2. Tev ir pēdējais laiks angažēties. Vienalga kur un vienalga zem kāda karoga. Citādi tik pulka radošas enerģijas iet postā bez lietderības ...
Cik dzirdams, tad kurinātāji aizkadrā esot, par pāris "atbalstošiem" balsojumiem pretī prasa Dūklava k-ga ievirzīšanu atpakaļ siltajā krēslā :)
Sajūtas par atgriešanos padomju laikos radās braucot no Rīgas uz Valmieru. Tikai Padomju Savienībā savulaik esmu redzējis tik lielus izcirstus meža masīvus ar ceļa malās pamestiem izciršanas „atkritumiem” – zariem, koku mizām un citiem pārpalikumiem.
Laikam, to pamana visi, bet tikai ne pašu amatpersonas! :(