Nu par tiem pedofiliem stipri teikts. Neredzu neko neētisku. Ivar, tad jau to pīli ko paceļ garāmbraucoša motorlaiva Tu arī nešauj? Mežacūkām kukurūzas laukā nav ko darīt. Šis vēstījums vairāk izklausās pēc skaudības.
Slēpts
30.09.2011. 21:29
ir valstis kurās var šaut jebko ,ar jebko , tad mums arī tā ir jādara ?
Pašu mani tādas medības neaizrautu. Pieļauju, ka pie liela mežacūku blīvuma, mednieki ir spiesti tā rīkoties, jo cūkas gan kukurūzā, gan rudzos, bieži vien, pārceļās uz dzīvi. Postījumi tad ir katastrofāli. Par medību noteikumu pārkāpumu te nevar runāt, jo tad jau arī vasarā, gaides medībās, nedrīkstētu šaut no lauka bēgošu dzīvnieku.
Autora pieminētā frāze par pedofīliju liecina tikai par paša kunga seksuālās orientācijas problēmām.
Ivar! Filtrē tekstu,draudzīgs padoms. Medības arī Āfrikā ir medības. Man reiz kuilis,jā,jā kuilis kukurūzā pienāca aptuveni 20m ne vella es neredzēju,kaut sēdēju labā beņķī,bet kā zinu ,kas nāca,zinu!
Jā,jā,Ivar,ētiskāk būs sagaidīt ziemu, kāda bija iepriekšējā gadā - ar dziļu sniegu un sērsnu,(tādi apstākļi bija Cēsu pusē un ne tikai), tad dzinējmedības ar lielu suņu baru un noteikti katru sestdienu un svētdienu,tas gan būs daudz ētiskāk.
Kungi ,pēc mana prāta un saprašanas { atvainojiet , sieviete taču } dzīvnieki ir jāmedī ,bet runa jau ir par to , ka arī viņiem ir jādod iespēja dzīvot , un , arī , ja nomedītiem , tad cienījamā veidā.
Slēpts
02.10.2011. 20:33
nu ja ,izskatās ,ka ne visiem pirktās mednieku apliecības ir atņemtas .
Pareizi teikts, kā kulaks zem acs!
Autora pieminētā frāze par pedofīliju liecina tikai par paša kunga seksuālās orientācijas problēmām.