Sveiki!
Man jautājums par medībām jūrā no kutera.Kādi ir noteikumi medījot ūdensputnus jūrā?Kur likumā ir noteikta jūra un kur ir tās robeža?
Diemžēl nevaru atrast nekādus konkrētus noteikumus par jūru kā medību platību.
Man jautājums; kur Tu ieguvi mednieka kursu apliecību ,ka nezini (tiko taču ieguvi mednieka apliecību )Bet izlasi vēlreiz lai nav jāuzdod stulbi jautājumi Kur beidzas jūra untt. Šauj garām !18.pants. Publiskajās ūdenstilpēs un to tauvas joslā medījamos ūdensputnus, Amerikas ūdeli un jenotsuni atļauts medīt bez saskaņojuma ar medību tiesību lietotāju, kura medību iecirknī atrodas attiecīgā ūdenstilpe.
10. Atbildīgā persona vienas dienas laikā reģistrē nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnālā (pielikums) medību iecirknī nomedītos un ievainotos dzīvniekus. Nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnāls var būt gan papīra, gan elektroniskā formā. Mēneša laikā pēc medību sezonas beigām medību tiesību lietotājs iesniedz Valsts meža dienesta uzraugošajā struktūrvienībā informāciju par medību iecirknī iepriekšējā medību sezonā nomedītajiem un ievainotajiem medījamiem dzīvniekiem. Medījot individuāli publiskajās ūdenstilpēs, mednieks nomedītos nelimitētos medījamos dzīvniekus pats reģistrē nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnālā.
24.pants. (1) Par nelikumīgām medībām atzīst:
7) medīšanu, izmantojot šādus aizliegtus medību līdzekļus, rīkus, metodes un paņēmienus:
j) lidaparātus, motorizētus braucošus sauszemes un ūdens transportlīdzekļus,
Nu paldies par stulbu atbildi,pirmkart neviens neteica ka medis no braucosha kutera!otrkart paradi man publiso udenstilpnju sarakstaa Baltijas juuru???!!Es nevaru to atrast to ieklautu,
Ja vinas likumaa nav tad uz vinju nekas neatiecas!p.s mednieku apliecibu nopirku :) supermedniek;)
Civillikums:
"1102. Pie publiskiem ūdeņiem pieder jūras piekrastes josla, kā arī šā panta pielikumā (I pielik._)
uzskaitītie ezeri un upes. Visi pārējie ūdeņi ir privāti."
Tik vēl labāk papētīt individuālos noteikumus, ja medības iekrīt kādā nac.parkā vai citā liegumā.
Man jautājums par medībām jūrā no kutera.Kādi ir noteikumi medījot ūdensputnus jūrā?Kur likumā ir noteikta jūra un kur ir tās robeža?
Diemžēl nevaru atrast nekādus konkrētus noteikumus par jūru kā medību platību.
10. Atbildīgā persona vienas dienas laikā reģistrē nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnālā (pielikums) medību iecirknī nomedītos un ievainotos dzīvniekus. Nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnāls var būt gan papīra, gan elektroniskā formā. Mēneša laikā pēc medību sezonas beigām medību tiesību lietotājs iesniedz Valsts meža dienesta uzraugošajā struktūrvienībā informāciju par medību iecirknī iepriekšējā medību sezonā nomedītajiem un ievainotajiem medījamiem dzīvniekiem. Medījot individuāli publiskajās ūdenstilpēs, mednieks nomedītos nelimitētos medījamos dzīvniekus pats reģistrē nomedīto dzīvnieku reģistrācijas žurnālā.
24.pants. (1) Par nelikumīgām medībām atzīst:
7) medīšanu, izmantojot šādus aizliegtus medību līdzekļus, rīkus, metodes un paņēmienus:
j) lidaparātus, motorizētus braucošus sauszemes un ūdens transportlīdzekļus,
Ja vinas likumaa nav tad uz vinju nekas neatiecas!p.s mednieku apliecibu nopirku :) supermedniek;)
"1102. Pie publiskiem ūdeņiem pieder jūras piekrastes josla, kā arī šā panta pielikumā (I pielik._)
uzskaitītie ezeri un upes. Visi pārējie ūdeņi ir privāti."
Tik vēl labāk papētīt individuālos noteikumus, ja medības iekrīt kādā nac.parkā vai citā liegumā.