Vai kāds varētu iedot Marka epastu? Man gribētos noskaidrot cik tālu ir ticis pasūtinājums...kaut kā baigi ilgi un nekādas ziņas...no midsouthshooters viss jau ir atnācis, kaut gan pasūtināts tika 2 dienas vēlāk kā no dnr... :/
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
21.04.2008. 20:16
Bremzēšanai ASV internetveikalos manuprāt ir vienkāršs izskaidrojums - tur iepērkas visa Eiropa! Šāds USD/EUR kurss tiem pašiem vāciešiem ir kā pasaka, runā, ka no Vācijas grūti dabūt lidmašīnas biļetes uz Ameriku, jo normāla "ģela" esot laist "shopingā" nevis uz Itāliju, bet uz štatiem! :)))
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
21.04.2008. 15:06
Man arī ir nācies sūtīt e-pastā kartes kopiju, iepriekš sazvanījos ar banku, jamie teica ka reizēm e-veikali to mēdzot prasīt, tā ir normāla prakse lai izvairītos no zagtu kredītkaršu datu ievadīšanas, un ka nekādu risku manai naudai tas nerada.
Tiesa gan, DNRsports man šādas lietas neprasīja.
gadiem esmu taa pircis un 0 problema - sutu normaliem outfitiem, ja nepiecieshams. lielaka dalja inet veikalu parasti pieprasa photocopy jo dzivojam tachu bananu republika. bail? tapec ir chargeback proceduras utt.
Aprīkojums: Browning Zenith HC 30-06, Beretta Ultra Light(12) R8
Suņi: -
Medību trofejas: 4
21.04.2008. 13:47
Man patīk. comp c3 pa 255 ls no zviedrijas :D. zommera vareja pa tadu cenu dabūtjo šamie deva 15% skidku. Es no Marka dabuju savejo ar visiem nodokliem par 210, samaksaju caur paypal un 5 dienu laikā manta bija mājas, Te izskatās ka spēkā vecais teiciens "Vislabak var nopelnīt uz draugu un radu rēķina."
bet par pasūtījumu vari rakstīt uz dnrsports@dnrsports.com
Tiesa gan, DNRsports man šādas lietas neprasīja.