Jau kuro reizi meegiinu no marka dabuut aimpointu bet vinsh visu laiku man raksta ka manu karti nenjem pretii un gribot lai es vinam pa emailu suutu pa jaunu savu kartes nummuru, ko, protams, es nedariisu. veel kaadaam ir taadas pashas probleemas vai tikai es taads vieniigais. ar karti viss ir ok ir visa classic ir deriiga un ir pat nauda kontaa bet taa pat laikam to aimpointu man neredzeet....
ta pasutisana ir riktigs cakars.es ari gribeju pasutit aimpointu.bet man nesanaca.beigas pazina brauca uz zviedriju un atveda comp3 2moa par 255 ls.un bez nekada cakara.
Jāni,nemet plinti krūmos,iespējams Tu neesi veicis kādu darbību. Cik zinu viņi pieprasa kartes numuru kā arī drošības kodu, kas sastāv no trīs cipariem, kartes otrā pusē. Bet vēl vari sazvanīties ar savas bankas meitenēm.
Man ar nesanāk. Ar banku sazvanījos (man Open Visa Classic) - teica, ka viss super, ka jāņemot pretī ir. Tagad otrreiz pasūtīju, tik kartes numuram pa vidu atstarpes sabāzu, tad jau redzēs, vai, kas būs!
nofaxe kartes attelu un nosuti security kodu uz email, ja vinji ir taa ar mieru. neredzu nekadas problemas, iznjemot ja jus "bankas meitenes" ir sabaidijushas ka taa nedrikst darit utt.
Aprīkojums: Browning Zenith HC 30-06, Beretta Ultra Light(12) R8
Suņi: -
Medību trofejas: 4
21.04.2008. 13:47
Man patīk. comp c3 pa 255 ls no zviedrijas :D. zommera vareja pa tadu cenu dabūtjo šamie deva 15% skidku. Es no Marka dabuju savejo ar visiem nodokliem par 210, samaksaju caur paypal un 5 dienu laikā manta bija mājas, Te izskatās ka spēkā vecais teiciens "Vislabak var nopelnīt uz draugu un radu rēķina."
gadiem esmu taa pircis un 0 problema - sutu normaliem outfitiem, ja nepiecieshams. lielaka dalja inet veikalu parasti pieprasa photocopy jo dzivojam tachu bananu republika. bail? tapec ir chargeback proceduras utt.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
21.04.2008. 15:06
Man arī ir nācies sūtīt e-pastā kartes kopiju, iepriekš sazvanījos ar banku, jamie teica ka reizēm e-veikali to mēdzot prasīt, tā ir normāla prakse lai izvairītos no zagtu kredītkaršu datu ievadīšanas, un ka nekādu risku manai naudai tas nerada.
Tiesa gan, DNRsports man šādas lietas neprasīja.
Tiesa gan, DNRsports man šādas lietas neprasīja.