Dīvaina filozofija, dažiem.
Vajag spico, tādu lai pa 300 m vāverei acī var trāpīt,
bet nu tikai par 200 - 500 ls.
Ja normālai karabīnei tikai maināmais stobrs sākas no 500 Ls.
Nu nevar nopirkt Audi par Moskviča cenu!
Slēpts
15.08.2011. 09:52
Man pašam ir SAVAGE 30-06 un esmu ļoti apmierināts, it sevišķi ar šaušanas mēlites sistēmu AccuTrigger, ļoti ērti.
Man paslaik ir Weatherby vanguard 30-06, sauj loti labi,S@B nedaudz metaa uz 100m apm 6-7 cm, bet sako vai norma ,visas praktiski kopaa 2,5 -4cm..
taa kaa drosi var nemt ,arii netaa nekur nav sliktu atsauksmju(ne krievu ,ne aarzemju saitos)
paldies pa info, tiesam nodereja, sparnam uldim nekur netika minets ka gribu trapit no 300m, karabine bez optikas ap 100m nebus taka pa grutu trapit??
Slēpts
15.08.2011. 18:44
Nu lapsai pagrūti būs trāpīt.Un krēslā vispār būs galīgā pa...ā! Arī precizitāte tomēr nebūs tā-trāpīt jau trāpīsi tikai pēc tam nebūsi priecīgs ka puss nakti ar lukturi būs jameklē jo kautkur trāpijis būsi bet ...
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
16.08.2011. 10:25
Kartējais apollo, delfu variants, viss ir sūdīgi, viss ir sūds...Paskatoties sadaļu trofejas, vienai lielai daļai veču IŽ 18. Arī sūds. Tika lūgts padoms, kas un kā. Dotajā brīdi arī man ir ierobežots budžets un līdz ar to ir aktuāls šads jautājums. Tapēc lūgums, ja rakstat, tad lūdzu pasakiet, Wetherby, Savage, Remington ar optiku Bushnell Banner 3-9x40, kas kurai karabīnei par plusiem, mīnusiem, nebūs preciza, kādās distancēs, kas par iemeslu - karabīne, optika, vāji optikas stiprinājuma riņķi utt. citādi no latviešu bļāvieniem, viss ir sūds nekāda labuma nav!
Vajag spico, tādu lai pa 300 m vāverei acī var trāpīt,
bet nu tikai par 200 - 500 ls.
Ja normālai karabīnei tikai maināmais stobrs sākas no 500 Ls.
Nu nevar nopirkt Audi par Moskviča cenu!
taa kaa drosi var nemt ,arii netaa nekur nav sliktu atsauksmju(ne krievu ,ne aarzemju saitos)