Mans mērs ir pilns. atkal rakstu par "Lubānas mitrāju". Peedeejaa "Jakts" numuraa Bergmanis fleite uz nebeedu. Itkaa mednieki bija iepaziistinaati ar projektu šaa gada janvaara meenesii. Apzvaniju vieteejos Lubaaniešus , nekas tamliidziigs nau bijis, nerunaajot par citiem latvijas medniekiem!!! Gribu jautaat cik ir redzeejuši šo projektu uz kartes????? man viņš ir uz rokas sesdien paņemšu uz Ogri.
Nezinu situaciju precizi nemaku komentet ir dazadas kaverversijas ar un ap temu. Vieni saka ka viss bija normali un ornitalogi gribejusi tikai nelielas teritorijas. Esot gudrie viri vienojusies un Ok. Bet esot dazadas tas lieguma platibu kartes.
Redzi Jāni, tu neko vispaar nezini par šo jautaajumu tikai virspuseeji. Un taada diemžeel ir lielaaakaa daļa muusu mednieku!! Ļoti žeel!!! sesdien Ogrē noteikti par šo jautaaajumu jaarunaa!! Mees te gandriiz 2 meenešus maļamies ap šo jautaajumu!!!! Ļoti vajag mednieku paliidziibu, tikai korektu un pamatotu!!!!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
16.04.2008. 15:05
Mjā..., mani visvairāk tracina šādu ierobežojumu virzīšanas un apstiprināšanas forma, kad publicitāti šādi liegumi iegūst tikai pēc lēmuma pieņemšanas!
Patiešām sajūta, ka mednieku intereses šajā valstī neviens nepārstāv, nevienu tās neinteresē :(
un ko šajā jautājumā verēut teikt superīgā organizācija LATMA?....pēdējā MMD apskatīju likuma par vītņstobru iegādi virzību...viss tas stulbums, kas tagad tur ir ierakstīts, ka jau esošajiem vītņstobru īpašniekiem jāliek šaušanas eksāmens ir akceptēts ar LATMAS svētību. Varu derēt, ka šajā jautājumā LATMA pat nav iepīkstējusies..IMHO
Tas,ka nev plašai publikai brīvi pieejams projekts,jau parada atieksmi pret mums medniekiem.
skaidrs,ka"videnieki" ir drusku saraustijušies un piekāpušies jo projekta nodošanas termiņi spiež.Kad ieraudzīsiet kartes plānojumu redzēsiet kas viņiem par apetīti.Kā jau raakstīju"jaktī" mani uztrauc nākotnes plāni.šie medību ierobežojumi var būt tikai sākums, pēc dažiem gadiem var aizklapēt Lubānu vispār ciet.Priecē tas, ka sarosijušies un ir apņēmības pilni vietējie Lubānas apkārtnes iedzīvotāji un mednieki.
Patiešām sajūta, ka mednieku intereses šajā valstī neviens nepārstāv, nevienu tās neinteresē :(
skaidrs,ka"videnieki" ir drusku saraustijušies un piekāpušies jo projekta nodošanas termiņi spiež.Kad ieraudzīsiet kartes plānojumu redzēsiet kas viņiem par apetīti.Kā jau raakstīju"jaktī" mani uztrauc nākotnes plāni.šie medību ierobežojumi var būt tikai sākums, pēc dažiem gadiem var aizklapēt Lubānu vispār ciet.Priecē tas, ka sarosijušies un ir apņēmības pilni vietējie Lubānas apkārtnes iedzīvotāji un mednieki.