Ivo, ja Tu būtu izšāvis kādu lodi apdzīvotas vietas teritorijā un kāds to būtu piefiksējis, iedokumentējis un ,nedod dies, vēl kāds kritušais, tad tik vieglprātīgi secinājumi nebūtu šeit ... Bet iespējams, Tev pagaidām ir palaimējies izvairīties no atbildības`... Iespējams es sens un ''ķieģelis''...., bet tā pat es Jums karstgalvjiem, neiesaku pielietojiet da jeb kādu medību ieroci apdzīvotās vietās vai to tuvumā! Atrakstīties būs grūti..
Vispār drošāk mājās sēdēt un TV skatīties.
Ak jā, Plintes taču var nodot Valsts policijā. Varēs ļoti mierīgi gulēt.
P..s atvainošanos par izbraucienu, esi parādā.
P.p.s Privātā teritorijā, Ozolnieku ciematā teritorijā, esmu bebrus medījis.
Ivar, nesaprotu kādā veidā būtu Jūs aizvainojis?? Bebrus medīt apdzīvotās vietās, teorētiski neapdraud tuvumā dzīvojošos, jo bebri kokos nesēž un šāviens notiek uz leju. Ja papīri sakārtoti, medijam tos. Bet mans ''sapņotāja'' prāts nespēj saprast, kā var pieļaut pat tādu domu, kaut vai teorētiski ja likums atļauj, apdzīvotā vietā, kur apkār dzīvo cilvēki, ar maseni, kurai lode ir dzīvībai bīstama pat kilometru attālumā, klapēt ķiršu kokā sēdošas vārnas !!!
kā var pieļaut pat tādu domu, kaut vai teorētiski ja likums atļauj, apdzīvotā vietā, kur apkār dzīvo cilvēki, ar maseni, kurai lode ir dzīvībai bīstama pat kilometru attālumā, klapēt ķiršu kokā sēdošas vārnas !!!
Par šāvienu un tā sekām ir atbildīgs mednieks. Un neatkarīgi , kur tas notiek- vai apdzīvotā vietā vai mežā, kurā var aiz eglītes atrasties sēņotājs, ogotājs, vai mīlas pārītis.
Atbilde bija par to- vai ir likumīgi to darīt- un jā es pieļauju domu, ka var noorganizēt medības uz vārnām arī ciematā, ar atļautajiem medību ieročiem, bet vēlreiz atgādinu, ka par šāviena sekām vienmēr atbild mednieks- neatkarīgi no tā vai tās ir likumīgas vai malu medības..
p.s Būtu jāiesaka foruma administrācijai ieviest vēl vienu statusu- "interneta muldoņa". Man pat ir kandidāts uz to...
Armands Kupče
Šodien, 12:32
Vai es kaut ko nosapņojis par tiem metriem, kur rakstīts par medībām apdzīvototu vietu tuvumā..??
Esi, esi sapņotājs....
Par to jau es rakstīju, ka daudzi dzīvo vecā likuma ēnā, un liekas visgudrākie.
Vari atrast un nopublicēt tos metrus?
Šāvējs ir pilnībā atbildīgs par to, kur paliek lode pēc šāviena. Ja šo vienkāršo normu ievēro, tad nebūs problēmas arī apdzīvotā vietā.
Ak jā, Plintes taču var nodot Valsts policijā. Varēs ļoti mierīgi gulēt.
P..s atvainošanos par izbraucienu, esi parādā.
P.p.s Privātā teritorijā, Ozolnieku ciematā teritorijā, esmu bebrus medījis.
Par šāvienu un tā sekām ir atbildīgs mednieks. Un neatkarīgi , kur tas notiek- vai apdzīvotā vietā vai mežā, kurā var aiz eglītes atrasties sēņotājs, ogotājs, vai mīlas pārītis.
Atbilde bija par to- vai ir likumīgi to darīt- un jā es pieļauju domu, ka var noorganizēt medības uz vārnām arī ciematā, ar atļautajiem medību ieročiem, bet vēlreiz atgādinu, ka par šāviena sekām vienmēr atbild mednieks- neatkarīgi no tā vai tās ir likumīgas vai malu medības..
p.s Būtu jāiesaka foruma administrācijai ieviest vēl vienu statusu- "interneta muldoņa". Man pat ir kandidāts uz to...