Sveicināti
Pirms vairākiem gadiem kopā ar tēvu izstrādājām meža cūkas mērķi Minhauzenam kas notika Lejasciemā, šis mērķis ieguva lielu popularitāti un tiks izmantos arī šī gada Minhauzena sacensībās, tā kā pieprasijums ir diezgan liels nolēmām mērķi nedaudz uzlabot un uztaisijām vairumā.
Šī mērķa galvenā doma bija padarīt to reālāku nevis vienkāršu apļveida mērķi.
Pievienoju bildi ar mērķa izskatu. No vienas puses meža cūkas attēls no otras puses punkti.
Mērķis ir 840x420 lielumā.
Viena mērķa cena ir 9 santīmi.
Pieejami lielā vairumā.
Slēpts
11.07.2011. 12:21
Manuprāt pat ļoti interesants mērķis, kuram vajadzētu pat plašāku pielietojumu ne tikai Minhauzenā.
Tieši tapēc saražojām tādus daudz. Pieejami vairāki tūkstoši. Iespējams būs nopērkami arī medību veikalos, bet pagaidām pieejami tikai pie manis. 9sant pa gabalā, kas ir superlēti.
Ar visiem sazvanisos un visu sarubasu.
Merķi pieejami būs 3dien. Atrodos Cēsis bet varu aizvest uz Rēzeknes pysi, Rīgas pusi, var savākt arī Cēsis un var sūtīt par pastu.
Šo 5dien speciāli aizbraukšu līdz Rīgai, Teikai. Tā kā visiem Rīdziniekiem ir iespēja mērķus saņemt 5dien no rīta puses līdz pēcpusdienai. Teikas/TC Alfas teritorijā. Šķiet visiem kas Rīgas teritorijā dzīvo un interesējās par mērķiem šo ziņu jau aizsūtiju.!
Es tik nesaprotu, kurā disciplīnā šaus šajā Minhauzenā pa šiem mērķiem? Jo nolikumos ir citi mērķi minēti!
Bet man šis mērķis mednieku mačiem liekas ļoti super! Tik jādomā kā skaitīt, ja lode trāpa gan pa +4 un pa mīnus 5! Jo tur tā atšķirība ir diezgan maza, manuprāt!
Pirms vairākiem gadiem kopā ar tēvu izstrādājām meža cūkas mērķi Minhauzenam kas notika Lejasciemā, šis mērķis ieguva lielu popularitāti un tiks izmantos arī šī gada Minhauzena sacensībās, tā kā pieprasijums ir diezgan liels nolēmām mērķi nedaudz uzlabot un uztaisijām vairumā.
Šī mērķa galvenā doma bija padarīt to reālāku nevis vienkāršu apļveida mērķi.
Pievienoju bildi ar mērķa izskatu. No vienas puses meža cūkas attēls no otras puses punkti.
Mērķis ir 840x420 lielumā.
Viena mērķa cena ir 9 santīmi.
Pieejami lielā vairumā.
Merķi pieejami būs 3dien. Atrodos Cēsis bet varu aizvest uz Rēzeknes pysi, Rīgas pusi, var savākt arī Cēsis un var sūtīt par pastu.
Bet man šis mērķis mednieku mačiem liekas ļoti super! Tik jādomā kā skaitīt, ja lode trāpa gan pa +4 un pa mīnus 5! Jo tur tā atšķirība ir diezgan maza, manuprāt!