Intar!
Esmu patalu no Lv tapēc tuvakais laiks kad ko varētu sarīkot tad ir ne agrāk ap ziemasvētkiem.
Godīgi atzīšos pa šķivjiem nekad nēēsmu šāvis. Tāpēc tev ir lielāka iespēja mani apiet finiša taisnē!
Nu tad jau būs jāatliek uz pavasari .. uz kādiem oficiāliem mačiem. Sola bargu ziemu....
Varam šķīvjus savstarpējā reizrēķinā nerēķināt. Tikai vītni..
Pie reizes abi pa šo laiku varēsim patrenēties.. un beigās mačojoties savā starpā novinnēt Latvijas labākos šāvējus šajā disciplīnā :)))))
Ar šo gribētu doto jautājumu aizvērt. Veči totiks - diemžēl tikai pavasarī :)
Kungi, ja reiz Edgars LV būs ap Ziemassvētkiem, tad Jūs pasākumu variet saorganizēt 26.decembrī - tā ir brīvdiena, bet gan jau šautuve darbotos. Nosaukt kaut vai par Ziemassvētku kausu, pašu kausu var kaut vai uzzīmēt :)
nu tajā Ziemassvētku Lotgoļu kausā labprāt piedalītos vītnes šaušanā (šķīvjus neesmu nekad šāvis) - papildus treniņš un sacensību adrenalīns nenāks par ļaunu :), lai nesanāk kā šogad Artemīdas kausā - sapotēt kaimiņa lapsu un savu atstāt neskartu :D :D :D
Domāju, ka tur ne viens vien ierastos - gan tīri aiz intereses par "dueļa" rezultātu, gan arī pašiem izmēģināt spēkus. Tā kā Intar, tagad bumba ir pie Tevis. Edgaram vajag vien apliecināt publiski, ka 26.12. būs LV un nebūs nekādi sievasmātes kartupeļi jāravē, tobiš, ka varēs piedalīties pasākumā.
Gadus 6 atpakaļ , mēs ar Anspoku un Gaņģi caur šo forumu vienas sacīkstes saorganizējām. Notiek vēl līdz šai baltai dienai , gan ar paralēlā foruma nosaukumu "Hunters balvas izcīņa" kaut kad martā Mārkulīčos.Ideja gan nebija" pārbaudīt cik kuram garš", bet vienkārši ietusēt dābīgā, ne virtuālā, vidē un forums kā augsne šādam pasākumam izrādījās visnotaļ labs.Tāpēc novēlu Tev Intar ,lai izdodas.
P.S.Obligāti padod ziņu, kurā datumā organizēsieties. Varbūt, iespējams, laikam, gandrīz noteikti, varētu aizbraukt pašaudīt,jo kompānija solās būt jautra.:):):)
...26.-tais decembris ir pareizā diena http://www.sasa.lv/medibu/2014... ja viss notiek ,es no savas puses uz stundu uzsaukšu PM šautuvi lieliska īstenu līdzjutēju auditorija garantēta. pirmo cīkstiņu pa stacionāriem mērķiem var likt vaļā.atliek tik precizēt "rules".,:)
Cik sapratu jums tur baigā spriešana tajā 26.dec..
Domā, ka mēs ar savu balagānu iederēsimies?
Pašlaik izskatās, ka varētu ierasties diezgan paprāvs interesentu pulciņš....
O jau skatos paši sarunājāt mūsu vietā, var būt arī pašaudīsieties mūsu vietā :)
Es neko ar datumiem nesolu jo mājās reāli būšu tikai 20 decembrī naktī. Pie tam 4 mēneši bez vīrieša mājās paši saprotat kas tur darīsies. Pie tam 4 mēneši bez seksa, pāris dienas vismaz pienāksies atspēlēt zaudēto :) Bet tā redzēs, jo sola bargu ziemu un var gadīties tā ka gadās ka laiks ir vienkārši nekāds un nekas tur labs nesanāks. Protams pavasarī būtu labak, siltāks laiks ,šašliks kāds jagermesters pēs visas pašaudīšanās. Tagad pagaidām notiek zīlēšana, bet kad tuvāks laiks būs tad arī redzēs kā ar laiku un kādu sola galvenais laiku lai nebūtu tā ka aizbrauc, sākas sniegputenis un sēdi vienkārši lūri baltajāfonā!!!!!
Bet tā varētu gan vītņoto sarīkot gan arī gludo kapēc ne ja pašaudīties tad līdz zilam plecam un līdz nelabumam. Kā vienreiz bija poligonā pienācas uz 4 ižšaut veselu cinka kasti patronu :)
Esmu patalu no Lv tapēc tuvakais laiks kad ko varētu sarīkot tad ir ne agrāk ap ziemasvētkiem.
Godīgi atzīšos pa šķivjiem nekad nēēsmu šāvis. Tāpēc tev ir lielāka iespēja mani apiet finiša taisnē!
Nu tad jau būs jāatliek uz pavasari .. uz kādiem oficiāliem mačiem. Sola bargu ziemu....
Varam šķīvjus savstarpējā reizrēķinā nerēķināt. Tikai vītni..
Pie reizes abi pa šo laiku varēsim patrenēties.. un beigās mačojoties savā starpā novinnēt Latvijas labākos šāvējus šajā disciplīnā :)))))
Ar šo gribētu doto jautājumu aizvērt. Veči totiks - diemžēl tikai pavasarī :)
P.S.Obligāti padod ziņu, kurā datumā organizēsieties. Varbūt, iespējams, laikam, gandrīz noteikti, varētu aizbraukt pašaudīt,jo kompānija solās būt jautra.:):):)
Domā, ka mēs ar savu balagānu iederēsimies?
Pašlaik izskatās, ka varētu ierasties diezgan paprāvs interesentu pulciņš....
Es neko ar datumiem nesolu jo mājās reāli būšu tikai 20 decembrī naktī. Pie tam 4 mēneši bez vīrieša mājās paši saprotat kas tur darīsies. Pie tam 4 mēneši bez seksa, pāris dienas vismaz pienāksies atspēlēt zaudēto :) Bet tā redzēs, jo sola bargu ziemu un var gadīties tā ka gadās ka laiks ir vienkārši nekāds un nekas tur labs nesanāks. Protams pavasarī būtu labak, siltāks laiks ,šašliks kāds jagermesters pēs visas pašaudīšanās. Tagad pagaidām notiek zīlēšana, bet kad tuvāks laiks būs tad arī redzēs kā ar laiku un kādu sola galvenais laiku lai nebūtu tā ka aizbrauc, sākas sniegputenis un sēdi vienkārši lūri baltajāfonā!!!!!
Bet tā varētu gan vītņoto sarīkot gan arī gludo kapēc ne ja pašaudīties tad līdz zilam plecam un līdz nelabumam. Kā vienreiz bija poligonā pienācas uz 4 ižšaut veselu cinka kasti patronu :)