Labdien!
Pirmā tēma, tāpēc ceru uz sapratni!
Tātad lieta ir tāda, ka ir iegūts īpašumā 32. kalibra gludstobra ierocis, bet problēmas sākas ar munīciju.
Ierocim komplektā nāca vairāki desmiti misiņa čaulītes.
Jautājums sekojošais - kur Latvijā ir iespējams dabūt 32. kalibra lodes, lai varētu paši salādēt? DauSKr it kā esot, bet nevar viņus sazvanīt.
Varbūt kādam krājumos ir nevajadzīgas komponentes šī kalibra lādēšanai vai lietošanai?
Paldies jau iepriekš!
kadreiz man bija 32 cal atdevu policija bija izdevigak :) 9 gadi atpakal :) problema bija caulites :( bija piedavajumi no veikala puses bet bija japerk lielos daudzumos vini teica ka pasutot no krievijas :) ja nemaldos tad gaja runa par vairakiem simtiem un tad esot verts pasutit viniem :(
Šausi pa mērķi,vai taisies medīt?Ja gribi medīt,pārlasi medību noteikumus,varbūt pārdomāsi pirms esi iztērējis naudu.
Slēpts
24.03.2011. 07:23
tak uz 32.kal attiecas viss tas pats, kas vītnei zem 3000 J. Lodes vajag taisīt pašam, tad tik atliek iegādāt čaulītes vai pat var ar tām pašām misiņa šaut
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
24.03.2011. 08:52
Cik tā plinte sver?
Ja vienā svarā ar standarta 12.kal, tad seko Gasparu Jura piemēram.
Ja ir viegla, ērta un labā stāvoklī, tad priekš sīkmedījumiem ir izmantojama pa pirmo un ir vērts iespringt sakarīgas munīcijas meklējumos.
Draugs no Lietuvas, kas strādā ieroču veikalā piedāvā itāļu Gualandi par aptuveni 0.5Ls/gab.
Sīkmedījumiem ierocis ir ideāls.
Varētu jau taisīt lodes saviem spēkiem, bet tad ir jāizveido matricu/formu, pie tā tiek arī strādāts, aplūkojot dažādus interneta resursus. Ja ir kādi rasējumi, zīmējumi, būšu pateicīgs.
Ierocis ar optisko tēmekli, siksnu un uz laides uzmauktu gumiju sver 3,4kg.
lade tik misinja caulites un uz prieksu - riga viena bode dabuju patronas plastmasa caules, bet tas bija par garu apm 1-2mm - nevareju aiztaisit ciet plinti..:(:(:(
kadu laiku atpakal dauskr pardeva tikai lodes ap 50sant/gab - pierrekjini pulveri utt nesanak ladet...
man ari 32. kalibrs stav seifa un vac putekljus tikai delj ka nav municijas...es domaju uz bebriem tas aparats buutu tieshi laika... bet nav municijas.... :(
Pirmā tēma, tāpēc ceru uz sapratni!
Tātad lieta ir tāda, ka ir iegūts īpašumā 32. kalibra gludstobra ierocis, bet problēmas sākas ar munīciju.
Ierocim komplektā nāca vairāki desmiti misiņa čaulītes.
Jautājums sekojošais - kur Latvijā ir iespējams dabūt 32. kalibra lodes, lai varētu paši salādēt? DauSKr it kā esot, bet nevar viņus sazvanīt.
Varbūt kādam krājumos ir nevajadzīgas komponentes šī kalibra lādēšanai vai lietošanai?
Paldies jau iepriekš!
Ja vienā svarā ar standarta 12.kal, tad seko Gasparu Jura piemēram.
Ja ir viegla, ērta un labā stāvoklī, tad priekš sīkmedījumiem ir izmantojama pa pirmo un ir vērts iespringt sakarīgas munīcijas meklējumos.
Sīkmedījumiem ierocis ir ideāls.
Varētu jau taisīt lodes saviem spēkiem, bet tad ir jāizveido matricu/formu, pie tā tiek arī strādāts, aplūkojot dažādus interneta resursus. Ja ir kādi rasējumi, zīmējumi, būšu pateicīgs.
Ierocis ar optisko tēmekli, siksnu un uz laides uzmauktu gumiju sver 3,4kg.
kadu laiku atpakal dauskr pardeva tikai lodes ap 50sant/gab - pierrekjini pulveri utt nesanak ladet...
man ari 32. kalibrs stav seifa un vac putekljus tikai delj ka nav municijas...es domaju uz bebriem tas aparats buutu tieshi laika... bet nav municijas.... :(