Tik sarežģītu anketu aizpildīju pirmo reizi! :) Mani draugi un paziņas arī krietni pamocījās,liekas ka atkal nebūs sasniegts vēlamais rezultāts. Anketas būs nepilnīgas un kļūdainas. Bēdīgi ka neko nemākam izdarīt kā nākas.
Teikšu ka vienkārši, bet izpildot pilsoņa pienākumu (domājot ja caur bankam ielogojoties sev skādi nodarītu lielāku, izmantoju to pašu pirmās dienas izdevību pieskaitīties caur pases datiem.....) dienas beigās uzzinot, ka iespējams antilas, maximas, un citu sūdu katalogi nāks gan uz pastkasti,un meilu, Par pateicību
Kad esmu pieskaitījies, NEKAD NĒSMU TEICIS KAD AR LV KAUT KAS NAV KĀRTĪBĀ, BET NU.... LIEK AIZDOMĀTIES....
P.S. vai forumā kuru kungi saista ar sev vissvētāko: - medībām, piedzīvojumiem, atpūtu, ir jāliek šāda veida draza!?
Skatījos pirmo Latvijas laiku kapteiņa palīga ienākumu deklarāciju - aizpildījis pats kapteinis, ierakstīts, cik samaksāta alga un, cik slimokasei, viss. Šodien, lai nodotu gada deklarāciju, mocījāmies ar grāmatvedi ilgi un vēl ar ieņēmumu dienesta ierēdnīti pa telefonu....Ta sistēma gļuko, ta neviens nezina, kur, ko vajag sapildīt....
Birkava izveidotā ierēdņu sistēma strādā uz sevis atražošanu un padara cilvēkus no viņas atkarīgus.
Kad esmu pieskaitījies, NEKAD NĒSMU TEICIS KAD AR LV KAUT KAS NAV KĀRTĪBĀ, BET NU.... LIEK AIZDOMĀTIES....
P.S. vai forumā kuru kungi saista ar sev vissvētāko: - medībām, piedzīvojumiem, atpūtu, ir jāliek šāda veida draza!?
Birkava izveidotā ierēdņu sistēma strādā uz sevis atražošanu un padara cilvēkus no viņas atkarīgus.