..ir mednieki, kas dzimuši par tādiem- šauj garām reti un pēc pūdeļa to analizē, ir medieki, kuri regulāri šauj garām, un ir tā pie tā pieraduši, ka pat neiespringst uz kļūdu analīzi..domāju, ka tomēr vajag šos šaušanas testus, jo sevišķi, ja kolektīvs ir aktīvs medību ar dzinējiem piekritējs....skandināviem reizi gadā tas ir obligāts pasākums un ir mednieki, kuri zināmu laiku ir spiesti iet dzinējos..
kandināviem reizi gadā tas ir obligāts pasākums un ir mednieki, kuri zināmu laiku ir spiesti iet dzinējos..
Skatos esi bijis skandināvijā medīt - es gan atminos ģēlu, ka tur Tev iedod mērķi un Tev jātrāpa noteiktā sektorā - nevienam pat punktus skaitīt prātā neienāk, jo tādu uz mērķa nemaz nav ;)
Bet tas ka jāšauj ļoti bieži pašam un bez dzīšanas ir tikai saprotams - man vienkārši punktus skaitīt negribās :)
Esu vienisprātis ar Uģa sacīto, nu neesmu nevienu tādu pofigistu sastapis, kam būtu šāvis tikai šaviena pēc????? tad jau tādu kolektīvā, kā saldo ēdienu notiesātu veču asās mēles???? (mēs arī atšaujamies savam priekam un sportam šautuvē vismaz 1x gadā, un ikdienā karjerā, lai zin kas uz kuru pusi iet un kur trāpa)
Sākās atkal, šautuvē, ar ko viņa atšķirsies no smilšu karjeras, kura varbūt no manas dzīves vietas atrodas 50km, gribi teikt, ka es pēc katras regulācijas, vai jaunas patronu porcijas jozišu pie šiem????? Ja godīgi, nu neesmu es tik turīgs. Savukārt tik stulbu mednieku neesmu vēl sastapis, kam nebūtu interese, kur un kā viņa šautā lode lido, un kā tas viss uz papīra izskatās, vismaz manos laukos nē, varbūt citur tādi ir????
Nu un kalab nepieņemat mērus, jā tādi speči ir???? Kolektīvs, kolektīva valde, vai tiem nekas nav sakāms! Ja jau tāds pofigists nu netici, ka ir viens no aktīvākajiem medniekiem, te kaut kas nelīmējas, un ja reizi gadā iznāk un tad nopūdelē un sevi par šaušanas asu dēvē, nu lai tiek!
Skatos esi bijis skandināvijā medīt - es gan atminos ģēlu, ka tur Tev iedod mērķi un Tev jātrāpa noteiktā sektorā - nevienam pat punktus skaitīt prātā neienāk, jo tādu uz mērķa nemaz nav ;)
Bet tas ka jāšauj ļoti bieži pašam un bez dzīšanas ir tikai saprotams - man vienkārši punktus skaitīt negribās :)