Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
13.02.2011. 08:56
Andim B.
Un cik dzīvnieki tika nomedīti mastā, kurā atskanēja ap 60 šāvieni?
Es arī esmu piedalījusies līdzīgās medībās, tur vēl dzinēji bija kādi 20 ;) un suņi kādi 15 ;) Neviens no šiem suņiem nestrādāja, bet, pie šāda suņu un dzinēju skaita mastā, tam vairs nav nozīmes ;) Mazie,dumjie, garšīgie sivēni jau tāpat izies. Lielais, smirdīgais, desām vien derīgais kuilis ar ilkņiem, tas gan kaut kur mastā pazuda ;)
Esmu arī kā dzinējs bijusi klāt medībās RU (man nav atļauja tur medīt), kur bija 2 dzinēji (un ja es tur pēkšņi nebūtu uzradusies, laikam būtu viens dzinējs) un 3 suņi.
Jo labāk strādā suņi, jo mazāk viņus vajag.
Slēpts
13.02.2011. 09:26
es tā arī nesaprotu, kur problēma suņu skaitam mežā?
Nomedija 2 briežus un ap 16 cūkām ja nemaldos. Kopā dienas guvums bija 28 cūkas 2 briežu govis un viens briežu teļš. Japiezīmē ka suņi strādāja ne tikai pa sivēniem, jo tika nomedīts arī viens medaļnieks (protams ne bez suņu palīdzības).
Es, kā 2 suņu saimnieks un "štata" dzinējs savā kolektīvā, varu teikt vienu - svarīgi, lai suņi paši normāli strādātu kopā, jo ir gadījumi, kad suņi viens otru nepieņem, ne jau plēšas, bet kopā nestrādā, ignorē viens otru. Citādi neredzu iemeslu, kāpēc būtu jāierobežo suņu skaits medībās.
Pilnīgi piekrītu, ka dzinējsuņi jāvērtē atsevišķi, jo dzinējiem ir sava specifika - kaut vai suns neiet kontaktā ar dzīvnieku - viņam nav tas jādara, jo ko nevar nest to nevajag celt. Laika var tikt galā arī ar palielu kuili, bet dzinējs to nevar, tad kāda velna pēc ir jākož tam kuilim?
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
14.02.2011. 22:56
Bruno kost nevajag un neviens parbaude to neprasa. Dzineisunim jaskrien ar nepartrauktu bals atdevi cukai aizmugure, mainot bals tembru kad cuka stav vai kustas vai suns iet pa pedam. Ta vertejama meisteriba latvijas dzineisuniem.
Guntis tabula ir sausie cipari un tabula pagaidam ir kopiga ,ir izstradata jauna bet nav apstiprinata.
jauna tabula ar aprakstu fundamentali neko nemainis. Vienkars'i vertes'ana kl,us vienkars'aka un saprotamaka , ekspertam nebus laikas tabulu jakoreg,e .
Un cik dzīvnieki tika nomedīti mastā, kurā atskanēja ap 60 šāvieni?
Es arī esmu piedalījusies līdzīgās medībās, tur vēl dzinēji bija kādi 20 ;) un suņi kādi 15 ;) Neviens no šiem suņiem nestrādāja, bet, pie šāda suņu un dzinēju skaita mastā, tam vairs nav nozīmes ;) Mazie,dumjie, garšīgie sivēni jau tāpat izies. Lielais, smirdīgais, desām vien derīgais kuilis ar ilkņiem, tas gan kaut kur mastā pazuda ;)
Esmu arī kā dzinējs bijusi klāt medībās RU (man nav atļauja tur medīt), kur bija 2 dzinēji (un ja es tur pēkšņi nebūtu uzradusies, laikam būtu viens dzinējs) un 3 suņi.
Jo labāk strādā suņi, jo mazāk viņus vajag.
Pilnīgi piekrītu, ka dzinējsuņi jāvērtē atsevišķi, jo dzinējiem ir sava specifika - kaut vai suns neiet kontaktā ar dzīvnieku - viņam nav tas jādara, jo ko nevar nest to nevajag celt. Laika var tikt galā arī ar palielu kuili, bet dzinējs to nevar, tad kāda velna pēc ir jākož tam kuilim?
Guntis tabula ir sausie cipari un tabula pagaidam ir kopiga ,ir izstradata jauna bet nav apstiprinata.
jauna tabula ar aprakstu fundamentali neko nemainis. Vienkars'i vertes'ana kl,us vienkars'aka un saprotamaka , ekspertam nebus laikas tabulu jakoreg,e .