Ā,šitā tagad jau Lijas darbiniekiem jau saucās lapsu svilpe....?Man viņu ieteica kā peles pīkstienu,bet no peles ne smakas.Kad pirku buku svilpi man iedeva svilpi ar uzrakstu kura domāta zaķim,vecā pārdevēja teica ka zaķi bļaujot tāpat kā buks...........Kolektīvā gardi visi smējās!!!
Var jau būt,ka dārgās un krutās ir labākas. Vienkārši uz Rīgu skriet meklēt speciāli negribējās. Iegāju RIMI kaut kādā zoo veikaliņā, nopirku zem lata pelīti, izņēmu svilpīti. Lapsiņas nāk vienkārši ekselenti, svētdien divas un trešdien vienu ar visu susuru mutē.
Pilnīgi piekrītu Andim! Es gan pirms gadiem pieciem Vinārā par 40 santīmiem iepirku lapsu svilpīti! Ka tik pīkst! ;) Bet var arī tikai ar muti, lūpas cieši sakļauj un pūč, pīkstiens vien sanāk! ;) Lapsai nevajag nekādu gudreļsvilpi! A tie, kas pērk tos "mirstošos zaķus", nu padomājiet - zaķu tik maz, ka reti kura lapsa zin, ka ar tādu skaņu mirst zaķis! Drīzāk baidīsies! ;) tur, kur to zaķu, ka biezs, tur jau, protams, ka labi!
Es vairākas lapsas esu piesaucis ar buka svilpi, tikai jāpūš tā pat kā aizkautais zaķis, Smieklīgi izklausās, bet tomēr lapsas nāk. Vienīgā šaize ja lapsa ir tuvāk par 100 metriem nevar vairāk svilpot jo šās kaut ko nelāgu jūt...
Pagaidām lapsām prātā riests, uz svilpi reti kura nāk, jo nav laika, jāskrien meklēt dāmas..
Kārtīgi andeļmaņi, ja vienam vajag, lai svilpe rej - ries, ja vajag zaķi - būs! :D
Pagaidām lapsām prātā riests, uz svilpi reti kura nāk, jo nav laika, jāskrien meklēt dāmas..