adminam hip,hip urā. gribētu ieteikt to,ka lietotāji ikreiz pieraksta pēdējo komentāru vai tēmu ,nevis pirmo. sekojoši pedējam rakstu darbam likt pēdējo tā mirkļa numerācijas skaitli. sekojoši-mūžīgi mūžos nemainītos tēmas un komentāra numurs. tas radītu iespēju ļoti viegli un precīzi ielikt atsauci uz kautko jau izrunātu. elementāri,tā kā MK aktos.DDD.lūdzu padomā admin!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
14.05.2008. 18:22
Jā izskatās ka daži par ātru metuši plinti krūmos....
MAN JAUNAIS FORUMA VEIDOLS LIEKAS KRIETNI LABĀKS NEKĀ hunters.lv :))))
Slēpts
14.05.2008. 13:25
No demokrātijas līdz anarhijai ir tikai viens solis (šeit sperti jau vairāki). No anarhijas līdz iznīcībai vēl mazāk....
Tas par šobrīd forumā notiekošo.
Kā redzams, tad lielākā daļā MEDNIEKU šo virtuālo vidi ir pametuši. Arī man šis ir pēdējais komentārs.
Tos dažus, kuru zināšanas, pieredze un viedoklis ir vērā ņemami, aicinu tajā dalīties kautkur citur (paši zinat kur).
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
25.04.2008. 09:34
Es jau vienam līdzīpa''sniekam izteicu izgājušo nedēļu līdzīgu piedāvājumu. Jācer ka ieklausīsies, par fočenēm komentos taču ieklausījās...
Slēpts
25.04.2008. 08:51
To ADMIN:
Godātais administrator, kā redzams, tad forumā ir ieviesies totāls bardaks. Saprotu, ka nav iespējams vienam cilvēkam visu laiku sekot līdzi tam, kas šeit notiek, tāpēc brīvprātīgi esmu gatavs palīdzēt uzturēt kārtību šajā forumā. Ja ir interese par manis izteikto piedaavaajumu, raksti uz manu profilu un sarunaasim kaa sho lietu realizeet.
Aha - fočenes var likt komentā, bet trofeju fočenes nokomentēt vairs nevar. Forši.
Slēpts
27.03.2008. 08:34
Sen gaidīta un patīkama pārmaiņa forumā, ko visi kā traki metas izmantot :) Paldies Adminam! Jo vairāk admins ieklausīsies mūsu ieteikumoe, lūgumos un vēlmēs, jo pateicīgāki būsim :)
Ierosinājums mājas lapas moderatoram - Ieroču bilžu sadaļa. Te vīriem daudz kas sakāms par ieroču pieslīpēšanām(beddingiem), kāds grib bāzi ar optiku piekabināt, u.t.t. Gribētos ne tikai trofeju bildes, bet arī medību ieroču bilžu sadaļu lai nav baigā putra.
MAN JAUNAIS FORUMA VEIDOLS LIEKAS KRIETNI LABĀKS NEKĀ hunters.lv :))))
Tas par šobrīd forumā notiekošo.
Kā redzams, tad lielākā daļā MEDNIEKU šo virtuālo vidi ir pametuši. Arī man šis ir pēdējais komentārs.
Tos dažus, kuru zināšanas, pieredze un viedoklis ir vērā ņemami, aicinu tajā dalīties kautkur citur (paši zinat kur).
Godātais administrator, kā redzams, tad forumā ir ieviesies totāls bardaks. Saprotu, ka nav iespējams vienam cilvēkam visu laiku sekot līdzi tam, kas šeit notiek, tāpēc brīvprātīgi esmu gatavs palīdzēt uzturēt kārtību šajā forumā. Ja ir interese par manis izteikto piedaavaajumu, raksti uz manu profilu un sarunaasim kaa sho lietu realizeet.