Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
10.10.2007. 13:10
Tā jau protams lapas administratora kompetence, bet nedomāju, ka vajadzētu atstāt kā reģistrētus šī saita lietotājus pilsoņus ar tādiem vārdiem kā "debīliķis šāvējs" utt
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
18.10.2007. 14:47
Viss jau būtu labi, tikai izskatās, ka forumam tiešām nav moderatora, pie kam pats forums jau arī tāds dieva dots - nav sakārtots pa tēmām, nav meklēšanas iespēja, topiki nav sakāroti hronoloģiskā secībā, nav automātiskā pieteikšanās utt., utjp.
Slēpts
18.10.2007. 15:32
Jā, admins laikam šeit nava. Vairākkārtīgi esmu viņu uzrunājis, bet šamais neatsaucās :)
Mani visvairāk tracina, ka jaunākās komentētās tēmas nepārvietojas uz augšu hronoloģiskā secībā. Sanāk baigi nepārskatāmi. Kamēr to tēmu vēl maz, tikmēr jau nekas, bet nupat jau sākt palikt nepatīkami.
Mani visvairāk tracina, ka jaunākās komentētās tēmas nepārvietojas uz augšu hronoloģiskā secībā. Sanāk baigi nepārskatāmi. Kamēr to tēmu vēl maz, tikmēr jau nekas, bet nupat jau sākt palikt nepatīkami.
Prieks, ka tiek ņemti vērā mūsu ieteikumi, tā kā droši iesakam un ir cerības, ka tas tiks izpildīts