Ja nopietni - mani sieva patīkami pārsteidza ziemassvētkos: bahilas (dziļam sniegam) + laba ziemas cepure (ausaine, nevis tās adītās, kurmām ziemelis rauj cauri) un kārtīgi cimdi (arī obligāti vēja necaurlaidīgie). Sēžot tornī tagad silda gan materiāls, gan apziņa, ka no savas pelītes.
Es kā latvietis praktiskais, vienmēr esmu priecīgs, kad man uzdāvina dāvanu karti kādā labā mednieku veikalā!
Bet, ja viss jau ir, kā pareizi kāds izteicās - labs dzēriens medniekam nekad netraucēs! ;)
Liene! Gribi padomu- NEKAD nedāvini ar medībām saistītas lietas!!!! Pa prātam nebūs nekad. Pirmajā brīdī teiks-vāaa, ku forši, bet paies laiks un ik pa brīdim atskanēs tā klusiņām-nē nu slikti jau nav, bet, ja es būtu pircis...Tici vai nē-pārbaudīs. 21gada garumā:)))))
Liene, cepuri nost par atbildi Aivara komentāram! Respekts sievietēm ar humora izjūtu!
Par dāvanu. Viss protams ir atkarīgs no tavas attieksmes pret medībām, bet vari uzdāvināt tādas lietas, kas nav pat saistītas ar tavu personīgo budžetu : apņemies iet vienu vai vairākas reizes dzinējos, apņemies palīdzēt un assistēt pie viena medību torņa būvniecības, viņš drīgst bez apspriešanās ar tevi nopirkt vienu dāvānu pats sev - kādu nu vien kārojās(šis var būt riskants pasākums) utt.
Lai netaisītu jaunu tēmu:
Vai kāds, kādā mednieku veikalā ir manījis šādu verķi 30 mm platuma ieroču siksnai?
Iestādīju, bet nav laika gaidīt kamēr izaugs.
Mēģināšu ielikt bildi.
Bet, ja viss jau ir, kā pareizi kāds izteicās - labs dzēriens medniekam nekad netraucēs! ;)
Par dāvanu. Viss protams ir atkarīgs no tavas attieksmes pret medībām, bet vari uzdāvināt tādas lietas, kas nav pat saistītas ar tavu personīgo budžetu : apņemies iet vienu vai vairākas reizes dzinējos, apņemies palīdzēt un assistēt pie viena medību torņa būvniecības, viņš drīgst bez apspriešanās ar tevi nopirkt vienu dāvānu pats sev - kādu nu vien kārojās(šis var būt riskants pasākums) utt.
Vai kāds, kādā mednieku veikalā ir manījis šādu verķi 30 mm platuma ieroču siksnai?
Iestādīju, bet nav laika gaidīt kamēr izaugs.
Mēģināšu ielikt bildi.