..., kausos" mednieku" stājā - ar brīvo elkoni bija śaušana gludstobrá. Tas tieši tā ari tika domāts-vismednieciskāk.
..., vītnē varēja izmantot gan "sportistu " stāju ar atbalstītu elkoni sānos ,gan ieroča siksnu ,gan štoku.
..., un, štoku neviens zemē pirms šāviena nedzen, pie tādām izdarībām medījums noteikti aizmuks.,:)
Pag tad vītnē tiesneši ir nolaiduši luni, jo labi redzēju ka dažiem dalībniekiem tika palūgts siksnas noņemt tomēr pēc precizēšanas atļāva siksnu atstāt pie ieroča bet ne tīt ap roku tā kā jāpārlasa nolikums ja esmu palaidis garām to ka vītnē siksnu drīkstēja izmantot tad dikti atvainojos bet ja nē tad vītnes tiesneši kautko paši no nolikuma nav sapratuši.
Nolikumā par medniecisko stāju patiešām pieminēts tikai bises sakarā tā ka atvainojos bet savukārt tiesneši šo prasību neizmantot siksnu piemēroja arī vītņstobru disciplīnā.
Slēpts
02.06.2019. 18:05
bet man patīk sarežģīt sev dzīvi
vai tad slikti, ka organizators palīdz to darīt?
Slēpts
02.06.2019. 18:08
a kā citiem onlain rezultātu excels normāli strādāja? fīča laba, bet uz manas rācijas nebija baudāms
Slēpts
02.06.2019. 18:48
Atvērt varēja. Redzams vispirms sportingu, bet augšā labajā stūrī, varēja citas lapas atvērt.
vai tad slikti, ka organizators palīdz to darīt?/quotes]
Nē tas nav slikti, galvenais lai mednieku mačos rezultāta uzlabošanai var pielietot loģiskus paņēmienus, kurus loģiski pielieto praktiski medībās, tas pats jāsaka arī par to ka lietišķās šaušanas vingrinājumā "snaiperis" Harris kājām skrūve nedrīkst būt cieši pievilkta, medībās šaujot pa lapsām lielākos gabalos vaļīga skrūve ir mazākais ko es gribu pieļaut. Tad jau interesants vingrinājums būtu šaušana ar nepievilktiem optikas kronšteiniem.
Slēpts
02.06.2019. 18:51
Man diemžēl nestradaja, tas skats, filtri, kas bija ieglabāts pēdējais, tas arī rādījās. Bet man vēra vaļā tākā iekš chrome, moš tur vaina.
Slēpts
02.06.2019. 19:01
Nevis nedrīkst būt pievilkta, bet plintei ir brīvi jāgāžas uz sāniem. Harisam tak ir tāda fīča, šūpolīte. Šaujot pa lapsām, tak nemeklēsi ar līmeņrādi virsmu, kur kājas nolikt. Nomet zemē un plinti pagriež horizontāli.
Bet kad izvelk normālu verķi uz līniju, tad daži sāk raudāt, ka nav vairs godīgs paņēmiens rezultāta uzlabošanai.
Mani nekad nav uztraukušies pārējie, ja tā vieglāk lai tak šauj no benchresta balstiem, toties pievilkta šūpole harrim man ļauj šaušanas prasmju robežās tuvoties benchresta piekritēju rezultātam.
..., vītnē varēja izmantot gan "sportistu " stāju ar atbalstītu elkoni sānos ,gan ieroča siksnu ,gan štoku.
..., un, štoku neviens zemē pirms šāviena nedzen, pie tādām izdarībām medījums noteikti aizmuks.,:)
vai tad slikti, ka organizators palīdz to darīt?
Nē tas nav slikti, galvenais lai mednieku mačos rezultāta uzlabošanai var pielietot loģiskus paņēmienus, kurus loģiski pielieto praktiski medībās, tas pats jāsaka arī par to ka lietišķās šaušanas vingrinājumā "snaiperis" Harris kājām skrūve nedrīkst būt cieši pievilkta, medībās šaujot pa lapsām lielākos gabalos vaļīga skrūve ir mazākais ko es gribu pieļaut. Tad jau interesants vingrinājums būtu šaušana ar nepievilktiem optikas kronšteiniem.
Bet kad izvelk normālu verķi uz līniju, tad daži sāk raudāt, ka nav vairs godīgs paņēmiens rezultāta uzlabošanai.