Šodien vārdadienu svin Uvis, Gints, rītdien - Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - kaut kāda jauna biedrība

Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2020-07-13 20:35
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
10.12.2010. 00:37
Starp citu video tak var pārmontēt un ieliet pa jaunu...
šito var dzēst nost.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2011-06-09 23:08
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Ziemeļkurzeme
Medību stāžs: mazliet ir...
Aprīkojums: 1956g KO
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinēja kucīte
Medību trofejas: 1
10.12.2010. 12:39
Starp citu atbalstu pieeju ka tv jābūt redzamiem arī nemedniekiem - proti tiem kas nav reģistrējušies portālā, jo jau raidījuma ievadā tiek skaidrots kamdēļ mednieki ir "balti un pūkaini", bet es domāju ka šo apstākli jau mednieki paši zina, bet nezina ierindas cilvēciņš...
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
10.12.2010. 13:38
Ierindas cilvēks ir pārliecībā, ka mednieki ir nevis balti un pūkaini, bet gan zaļi un lipīgi. :)
Skatos un smejos - daļai mednieku "uzlikti ragi"! :D Kurš pacentās?
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
10.12.2010. 13:49
P.S. Par imidžu jādomā! Iedos jums kļičku "ragainie" un tad redzēsiet! :)
Slēpts
10.12.2010. 17:03
Par tiem ragiem ir pareizi, redzam kas ir kas.
Problēma ir citur: izskatās, ka pagaidām to ar tiem ragiem ir ļoti maz.Rodas iespaids, ka neesam noticējuši dibinātāju deklarētai demokrātijai, iespējai aktīvi līdzdarboties un ietekmēt procesu. Tas ir rezultāts jau sastrādātām kļūdām ( vājie statūti, pamācošā komunikācija, u.c.). Nav jau runa par tiem diviem latiem, bet gan par to, ka iemaksājot šos divus latus, Biedrības vadītāji juridiski varēs runāt arī mūsu vārdā un man personīgi ir nedaudz bail, ka tad arī manā vārdā tiks sastrādāts kaut kas man nepieņemams. Galu galā es dibinātājus nepazīstu un konkrētu plānoto darbu sarakstu neesmu redzējis.
Jā, nogaida arī tie, kas ir sakārtojuši savas medību lietas ilgstoša darba rezultātā pēc esošajiem spēles noteikumiem.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.12.2010. 17:38
Es saprotu veseligo Latviesu skepsi... galu gala tik daudz esam cakareti, krapti, tik daudz mums ir solits...
Tapec velreiz gribu uzsvert! Mums (tiem cetriem kas nodibinaja biedribu) nav cita merka, ka tikai un vienigi izveidot funkcionet spejigu juridisku ietvaru tiem kas velesies darboties. Protams ka nekludas tikai tas kas neko nedara... Tapec ari esmu (ka ari mani kolegi) gatavs sanemt ari nepelnitus punus! Tas pieder pie lietas. Galu gala portalu tacu mums izdevas izveidot par lielako Latvija!?
Seviski sobrid, kad mes tikai celamies kajas, ir nepieciesams visa veida atbalsts, lai iniciativa augtu un attistitos!
Bet jeb kura gadijuma plinti krumos mest mes netaisamies! Stradasim, tad ari redzes, vai esam pelnijusi uzticibu, vai ne....
P.S. Par ragiem :))) Protams biju gatavs ari tada veida asociacijam:)) Bet nu ka sacit jasaka, kas kuram sap, tas ari uz meles... :))
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-02 23:26
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
10.12.2010. 22:58
Štrunts par ragiem, galvenais tos stalti nest! :))
Par pārējo - Andris Zariņš visu jau pateica.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2015-11-24 17:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LR dažādos nostūros.
Medību stāžs: pēc papīriem no 1999.gada.
Aprīkojums: PSRS laika ierocis
16.12.2010. 17:31
Man gan par 2LS ragus neiedeva :(( būtu labāk šnabi dzēris :))
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-19 10:01
16.12.2010. 23:10
Kāds iemesls ir biedrības dibināšanai? 1) Tie, kas savas intereses nevar aizstāvēt šobrīd, nevārēs arī tās aizstāvēt ar šo "virtuālo biedrības" palīdzību 2) Tie, kas "dzīvo līdzi laikam", var pastāvēt paši par sevi.
Situācija ir tāda, ka, manuprāt, biedrība, gluži kā Latma, ir nevajadzīga! Es un man zināmie mednieki - Valmieras puse, Užavas un Puzes puse, varam paši par sevi pastāvēt un neviens mums noteikumus nediktēs, kā arī nemācīs dzīvot un medīt. Ir savas saimniecības utt. Otra puse - ir kolektīvs, kur ir lauku cilvēki (ļoti sirsnīgi, saprotoši utt.), viņi sanāk uz medībām un par kkādu Latmu pat neaizdomājās. Viņiem viss ir labi un nav problēmu!
Man ir pāris jautājumi! 1) Kā jūs pārstāvēsiet mednieku intereses? (PR neinteresē, jo uzskatu, ka nav jāiespringst par to, ko nezinoši ļautiņi domā) 2) Kas ir šie problēmjautājumi? (slokas? - šauj pīles!) 3) Kāds iemesls, tieši jums valdes locekļi, bija dibinat šo bidrību?
Nekāds naids, tikai informācijas ieguve :)
Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-07-29 11:48
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību trofejas: 6
16.12.2010. 23:16
3) Kāds iemesls, tieši jums valdes locekļi, bija dibinat šo bidrību?

nekāda naida, mans skeptiskais skatījums, reklāma šim vortālam... :D