Taisnstūrveida izvelkamais pusdienu galds ar zelta tērauda kājām, 3 izmēri vienā galdā, garums 120 cm / 140 cm / 160 cm, pagarināms ar 50 cm soli, maksimālais pagarinātā galda garums 220 cm / 240 cm / 260 cm, lamināta virsmas krāsas melna, balta, ozols, marmors, betons
€653.40
solorety.com
šito var dzēst nost.
Skatos un smejos - daļai mednieku "uzlikti ragi"! :D Kurš pacentās?
Problēma ir citur: izskatās, ka pagaidām to ar tiem ragiem ir ļoti maz.Rodas iespaids, ka neesam noticējuši dibinātāju deklarētai demokrātijai, iespējai aktīvi līdzdarboties un ietekmēt procesu. Tas ir rezultāts jau sastrādātām kļūdām ( vājie statūti, pamācošā komunikācija, u.c.). Nav jau runa par tiem diviem latiem, bet gan par to, ka iemaksājot šos divus latus, Biedrības vadītāji juridiski varēs runāt arī mūsu vārdā un man personīgi ir nedaudz bail, ka tad arī manā vārdā tiks sastrādāts kaut kas man nepieņemams. Galu galā es dibinātājus nepazīstu un konkrētu plānoto darbu sarakstu neesmu redzējis.
Jā, nogaida arī tie, kas ir sakārtojuši savas medību lietas ilgstoša darba rezultātā pēc esošajiem spēles noteikumiem.
Tapec velreiz gribu uzsvert! Mums (tiem cetriem kas nodibinaja biedribu) nav cita merka, ka tikai un vienigi izveidot funkcionet spejigu juridisku ietvaru tiem kas velesies darboties. Protams ka nekludas tikai tas kas neko nedara... Tapec ari esmu (ka ari mani kolegi) gatavs sanemt ari nepelnitus punus! Tas pieder pie lietas. Galu gala portalu tacu mums izdevas izveidot par lielako Latvija!?
Seviski sobrid, kad mes tikai celamies kajas, ir nepieciesams visa veida atbalsts, lai iniciativa augtu un attistitos!
Bet jeb kura gadijuma plinti krumos mest mes netaisamies! Stradasim, tad ari redzes, vai esam pelnijusi uzticibu, vai ne....
P.S. Par ragiem :))) Protams biju gatavs ari tada veida asociacijam:)) Bet nu ka sacit jasaka, kas kuram sap, tas ari uz meles... :))
Par pārējo - Andris Zariņš visu jau pateica.
Situācija ir tāda, ka, manuprāt, biedrība, gluži kā Latma, ir nevajadzīga! Es un man zināmie mednieki - Valmieras puse, Užavas un Puzes puse, varam paši par sevi pastāvēt un neviens mums noteikumus nediktēs, kā arī nemācīs dzīvot un medīt. Ir savas saimniecības utt. Otra puse - ir kolektīvs, kur ir lauku cilvēki (ļoti sirsnīgi, saprotoši utt.), viņi sanāk uz medībām un par kkādu Latmu pat neaizdomājās. Viņiem viss ir labi un nav problēmu!
Man ir pāris jautājumi! 1) Kā jūs pārstāvēsiet mednieku intereses? (PR neinteresē, jo uzskatu, ka nav jāiespringst par to, ko nezinoši ļautiņi domā) 2) Kas ir šie problēmjautājumi? (slokas? - šauj pīles!) 3) Kāds iemesls, tieši jums valdes locekļi, bija dibinat šo bidrību?
Nekāds naids, tikai informācijas ieguve :)
nekāda naida, mans skeptiskais skatījums, reklāma šim vortālam... :D