Nu ir tā, ka man stāv virsū no latvijas diski, iznesums apmēram par 4-5 cm uz āru no oriģināla diska. Nesen pacēlu ņivu par apmēram 10 cm no standarta, tāpēc par ķeršanos arkās, es domāju, ka nav jābēdā. Skatījos vienu krievu raidījumu, kur rādīja pārtaisītas ņivas (rūpnīciski ar visiem sertifikātiem), viņi lika 235/75/15. Es baidos, ka tādas raus nost pusasis, jo man te daži pazīstami onkulīši, kas ņēmušies ar ņivām, saka, ka jāliek tikai ņivas riepas! Varbūt kādam ir pieredze ar izmēru eksperimentiem??
...Lauri,lai jau onkulīši paliek pie savām onkulīšu riepām.,:) jebkura transmisija tiek projektēta atbilstoši jaudas agregāta(dzinēja) attīstītajam griezes momentam(piem.Nm vai kgm) pie ieslēgta viszemākā pārnesuma-tas ir pie vislielākā griezes momenta transmisija sevi nedrīkst salauzt.(piem.uz sausa asfalta,vai nobloķētām riepām neatkarīgi no izmēra). smagi un mainīgā slodzē slogotām transmisijām tiek ierēķināti vairākkārtīgi pārslodzes koeficienti.
...īsāk sakot pusasis un citus transmisijas elementus salauž motors ,ne jau riepas. liec virsū kaut no T-150K ,tikai motors tālāk par otro-trešo robu "neķerrās".,:)
...un ar pieminēto 235/75/15 būs vienkātši "gurdenāka" gaita, spidometra kļūda un,protams, labāka caurgājība.,:)
Slēpts
07.02.2013. 07:23
tas ir tā iebraucam zampā motors nespēj vairs uzgriezt tos lielos ripuļus un notin pārējās daļas
...nē ,Ģirt,ne tā.,izlasi vēlreiz lēnām manu iepriekšējo komentu.,:) iesalušu,iestigušu vai citādi nobloķētu jebkura izmēra riteņu gadījumā motors neko nenotin,bet ...vienkārši noslāpst. šādās situācijās praksē visvājākais parasti rādās sajūgs,kurš sāk degt un izsļīdēt.
Ja tas paredzēts tikai medībām u.c. bezceļu braukšanām, tad jā. Ja kādreiz ir doma ierasties uz tehnisko apskati, tad slimības lapa garantēta. Tiem vīriem tagad skarbas sejas :(
Pusasis tiek novērptas brīdī, kad rodas pēkšņa apgriezienu starpība pusass galos: piemēram atraujoties ritenim no seguma motors tiek "uzgāzēts", ritenis arī iegriežas un tad saskaroties ar segumu viss notiek. Ja riepai saķere nav liela, tad pusass iztur. Līdz ar to ar platajām riepām šādi braucot risks noraut pusasi strauji palielinās. Citādi Bundzēnam pilnīga taisnība, pats motors pusasi noraut nevar, palīgā jāņem inerces spēki.
Uzliku tās riepas un jau uzspēju notestēt. Plus vēl aizmugurē tagad ir 100%bloķis, bet priekša šaibinieks. Iespaidi tādi, ka nav tādas vietas, kur nevar izbraukt ar viņu...
...īsāk sakot pusasis un citus transmisijas elementus salauž motors ,ne jau riepas. liec virsū kaut no T-150K ,tikai motors tālāk par otro-trešo robu "neķerrās".,:)
...un ar pieminēto 235/75/15 būs vienkātši "gurdenāka" gaita, spidometra kļūda un,protams, labāka caurgājība.,:)