Īsti nesaprotu jautājumu, bet nu labi - es to daru mutiski izstāstot visas drošības normas kuras nedrīks neievērot un tā pat mutiski izstāstot dienas plānu, medījamos dzīvniekus utt...
Medību vaditajs skatas :
1)Kursš pirmais šāvis.
2)Kuram no medniekiem navigs trāpijums.
3)Ja abi mednieki navigi trāpijuši tad skatas šaušanas sektoru (kura šaušanas sektora dzivnieks ir nacis,tas ari ir veiksminieks).
4)Ja pec visa iepriekš minēta nevar izšķirt kam pieder medījums tad mēt lozes.
Piemēram ja mednieku līnija ir vietā kur var tālak izšaut un kads ar spico ir pasteidzies un nomedijis dzivnieku kurš iet virsu citam medniekam:tad medijums pieder tam uz kura potencialo šaušanas sektora zvērs nāca.(ne šāvejam)
Ta es izšķirtu medijuma piederību.Šī varetu but viena no lietam ko biedrIba varētu izstrādat.
Kursos nestāstīja, ka stiprākajam vienmēr taisnība? :)
1)Kursš pirmais šāvis.
2)Kuram no medniekiem navigs trāpijums.
3)Ja abi mednieki navigi trāpijuši tad skatas šaušanas sektoru (kura šaušanas sektora dzivnieks ir nacis,tas ari ir veiksminieks).
4)Ja pec visa iepriekš minēta nevar izšķirt kam pieder medījums tad mēt lozes.
Piemēram ja mednieku līnija ir vietā kur var tālak izšaut un kads ar spico ir pasteidzies un nomedijis dzivnieku kurš iet virsu citam medniekam:tad medijums pieder tam uz kura potencialo šaušanas sektora zvērs nāca.(ne šāvejam)
Ta es izšķirtu medijuma piederību.Šī varetu but viena no lietam ko biedrIba varētu izstrādat.