Šodien vārdadienu svin Mirta, Ziedīte, rītdien - Marģers, Anastasija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - putnu sunni

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 8 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 22.10.2010. 18:26
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2022-02-06 12:32
Lietotāja statuss: Lietotājs
13.09.2010. 08:38
Mnu piillu sezona iet pilnaa sparaa-cik ilgi var laist sunnuku uudenii-mnu man veel jauninnss un pat peec neveiksmiiga ssaviena sunnuks lec uudenii ceriibaa ka kautkas jaanes..ssogad kaa dabuuja pirmo piili panest taa viss- uudenii lec gan no laivas gan no krasta ja tik buutu katrreiz ko nest...:)Pats vakar ieliidu uudenii mnu diezcik silts jau uudens nav...Taapeec domaaju varbuut uudenii sunnuku vairs nelaist....Varbuut kaads var padaliities pieredzee kaa ar Juusu putnu sunnukiem???
Slēpts
13.09.2010. 08:44
iemāci, lai bez komandas neskrien pakaļ. Manējais skrien tad, kad redz, ka nokrīt, bet arī pēc šāviena aktīvi skatās riņķī uz kuru pusi jānesas.
Ejot pagajušo gadu dzinējos suns katru reizi peldēja, jo viņai pa taisno labāk patīk ;)
nez es domāju, ja jau lien ūdenī pats tad nav ne vainas
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2012-04-06 13:18
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
13.09.2010. 09:23
Nezinu kāds suns Jums Kaspar pieder, bet varu pēc savas pieredzes teikt, ka nav ierobežojumu, cik ilgi laist suni ūdenī. Mūsu suņi ir nesuši pīles arī jau tuvu sezonas beigām no ūdens un nav bijušas nekādas problēmas. Vienīgais jautājums ir tas-kur suņuks paliek pēc tam, kad slapjš tiek pārvests mājā. Tur ir tā atslēdziņa-ja pēc medībām draugam būs silta, sausa guļvieta un vēl bļodiņā silts virums- nekas viņam nekaitēs. Lai veicas!
Kaspars
13.09.2010. 09:28
Man ir krievu spaniels-peec mediibaam vinnai vanna un peectam vinna izveelas kuraa gultaa gulees..:))Mnu lasiiju ka ja sunnukam lielas slodzes vinnam vajagot kautko saldu-mnu peec mediibaam protams vinna paeed labi un iedodu vinnai ari teejkarotiiti medu lai atguust speekus aatraak nezinu tas ir pareizi vai nepareizi bet medus vinnai garsso...:)
Slēpts
13.09.2010. 09:38
kādu vēl medu? tad jau končas ar var dot sunim. Pēc medībām es dodu sunim ēst cik viņa grib, nevis ierasto dienas normu un tas pietiek, lai atjaunotu spēkus. medību sezonā jau derētu sunim dot ēst kādu speciālu paiku, kas domāta lielām slodzēm un aktivitātei.
Kaspars
13.09.2010. 09:50
Sad tad aizstaigaajam ar pie vetaarsta-mazos daudzumos neesot kaitiigs praktiski nekas...Nejau medu vinnai kilogramiem un katru dienu dodu..:)Man sunnuks katru dienu eed cik grib.:)Peerkam profesionaalo bariibu vetaptiekaa un bllodinna sunnukam vienmeer pilna..Un protams + veel tas ko dienas gaitaa vinna izluudzas no katra eedaaja kas kautko eed...:))
Kaspars
13.09.2010. 09:54
Man ir viseedaajs eed zallus kartupellus-kad mizoju tad seez man klaat kaa pieliimeeta..:)Eed svaigos gurkkus.svaigu papriku,bumbierus utt..:))
Slēpts
13.09.2010. 10:00
ar tiem kartupeļiem vajag uzmanīgi, lai būtu izgrieztas visas bojātās daļas itsevišķi tās, kas zaļā krāsā - tas sunim var beigties slikti
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2012-04-06 13:18
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
13.09.2010. 14:07
Kaspar! Cik saprotu, tad jūsu sunim visi apstākļi, lai dzīvotu ilgi un laimīgi! Mums arī bija krievu spaniels, kurš bija neapturams mednieksun lielisks palīgs dīķi, nodzīvoja skaistus 13 gadus, līdz pēdējam gāja līdzi medībās. Beidzamjā rudenī viņš savā cienījamajā vecumā pīļot gan gāja sēžot uz plostiņa-vecums bija pienācis ne bez sekām.
Kate
Kate
Pēdējo reizi manīts 2018-05-01 17:35
Mednieku organizācija: klubs "Bārtava"
Atrašanās vieta: Liepāja
Medību stāžs: 2014 :)
Aprīkojums: Iz 54, Steyr Mannlicher 308
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
13.09.2010. 14:13
vēl jāsaka, ka ir speciālas hidras putnusuņiem un tās nemaksā dārgi - ap 15-20 latiem. tādā suns droši var peldēt visu dienu.