Es jau mineeju ka drossi vien pavasara pusee nnemssu laiku..Vaacu te informaaciju-taapat vietinna jaasataisa utt..:)Uzduuros netaa jagterjeriem-mnu tie jau kaa velli-dzineejmediibaas jau vinni drossi vien straadaa labi...Gribas suni tiessi dzineejmediibaam-drossi vien jau ka pietureessos pie laikaam..Pajautaassu tik taapat varbuut kaadam ir taada situaacija-laika ar jagterjeru sadziivotu zem viena jumta??
Slēpts
26.08.2010. 19:51
Jagdterjers par laiku daudz labāks.Pašam bijuši divi.Ideāli dzinējmedībās,arī pīles nesa.Vienu nozaga,otrs žurceni saēdās.Diemžēl ap 90to gadu Latvijā suga bija sabojāta galīgi(agresīvi),Pārgāju uz kurchariem.Uz pīlēm OK,bet dzinējmedībās nav tas:(( Strādā kā jau putnenieks.Pārāk tuvu pie saimnieka.Laika?!!! Pilnīgs Čau!! Vai tad visu masīvu bez balss jāizvanda???Var ņemt par prieku kaimiņu kolektīviem.Uz doto brīdi ir jagiem ievestas ļoti labas asins līnijas .Kad mans čempis aizies pensijā,nākošais būs atkal jags!!
Vispār jau tev vajadzētu riktīgi izdomāt - ko Tu īsti gribi redzēt no sava suņa darba dzinējmedībās? Ja Tu patiešām gribi suni dzinējmedībām, tad ir jāņem dzinējsuns - viņš dzīs pa svaigu pēdu ar balsi, ieraudzīto dzīvnieku apries, dzīvniekam neklups krāgā pie pirmās izdevības, nav pārāk pārgalvīgs... Laika ir laika. Bet jagds man liekas pārlieku agresīvs dzinējmedībām. Paskaties video, kā jagdi māk strādāt -
Liidziigus video jau skatiijos-mnu sso sskkirni laikam nevar nnemt-peec katraam otrajaam mediibaam sunnuks tak laikam jaaved uz ssuussanu pie vetaarsta..:)Bailes vinni nejuut..Man jau no laika gala gribeejies un ir patikussas laikas...Domaaju -ja ar suni daudz maz straadaa-tajau rezultaatam jaabuut..:)Man jau ir viens sunnuks-taaka kautko jau apguvis esmu-protams sso to esmu iemaaciijis sso to neiemaaciijis bet no klluudaam maacaas...:)
Labais klips...tāds suņuks ir derīgs, nevis lai izdzītu mastu, bet ja Tu viens ar viņu medī un viņš dara visu, lai to cūku sagrieztu uz vietas, a Tu mierīgi pienāc klāt un nošauj. Man vienbrīd bija pat divi jagterjeri, pilsētā ar viņiem nereāli grūti...kož visus pēc kārtas...kaimiņš Jauno gadu sagaidīja Gaiļezerā, strutainajā ķiruģijas nodaļā..mājas pagalmā nebija ne suns ne kaķis, kas nebūtu sakosts, jagterjeri vispār neko nerespektē..vienreiz vienu dāmīti ar milzu vilku suni saitē tā sagrieza, ka dāmīte sapinās saitē un nogāzās ...pat negribu atcerēties, cik šie no malas maziņie un piemīlīgie sunīši daudz nepatikšanas taisīja. Obligāti pie siksnas un obligāti uzpurnī, citādāk ziepes garantētas.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
28.08.2010. 22:06
Normals jagds no normalas audzetavas ir normals un adekvats suns!Un nevienu nekoz! Agresija pret cilveku jagdam ir diskvalificejoss trukums!!!
Vispar, ja grib suni tiesi dzinejmedibam, laikam labak nemt dzineju. Ar laiku ir daudz jastrada , bet, diemzel, ne visaam laikam ir labas darba spejas. Jagdi tomer nav tik sabojati, gruti ir atrast jagdu, kas vispar nestrada (es domaju, no normalam audzetavam)
Piedodiet, garumzimes kaut kur pazuda :(
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
youtube.com/watch?v=fZQ0mHCC4lQ
youtube.com/watch?v=fZQ0mHCC4lQ
Vispar, ja grib suni tiesi dzinejmedibam, laikam labak nemt dzineju. Ar laiku ir daudz jastrada , bet, diemzel, ne visaam laikam ir labas darba spejas. Jagdi tomer nav tik sabojati, gruti ir atrast jagdu, kas vispar nestrada (es domaju, no normalam audzetavam)
Piedodiet, garumzimes kaut kur pazuda :(