Paldies! tikko panemu un izskruveju, bet man laikam jau no rupnicas ir brakis ta muska jo vitnes gandriz vispar nav un skibi ieskruveta bijusi, bet nekas ieksa vitne laba taka uzliksu kautko acij tikamaku...
Slēpts
30.06.2010. 08:43
līmē virsū EasyHit mušku - nevajadzēs skrūvēt neko un varēsi atstāt veci mušku ;) man tag virsū ir EasyHit Sport Shooting muška
Slēpts
30.06.2010. 22:45
Un kur ir nopērkams tas EasyHit?
Slēpts
30.06.2010. 22:57
freewolf.lv
Slēpts
01.07.2010. 08:54
es pirku šeit: http://easyhit.co.uk/
tajā freewolf.lv ir 3 mm škiedras - sanāk baigi lielais punkts, man ir 2.5 mm
Arī skatījos freewolf.lv šķiedras graudu priekš IŽ-27,bet nepatika mīkstais plastmasas izpildījums,tamdēļ nepaņēmu,arī diametrs likās par lielu-likās,ka prasās kādi 1,5-2 mm.Brienot pa krūmmiem bail šo knibuci noraut.Varbt kādam ir zināmi citu fimu risinājumi?
Slēpts
01.07.2010. 11:53
nezinu cik stingri turas tas Ruby, bet EasyHit jābaidās ir pielīmēt šķībi, jo tad vairāk viņu nost nedabūsi, protams nost var dabūt ar auklu, bet tad jādomā, kur dabūt to 3M trako līmlentu. Lai salauztu to plastmasu, tad stobra gals ir jādauza pret akmeni :D - tad arī ieskrūvējamā atkaodīsies. Vēl kas patīk šada tipa muškai, ka var provēt šaut ar abām acīm vaļā jo ar kreiso aci to punktu nevar redzēt
Varbut kads zin vai toz-120 var izskruvet mušku? Meginaju bet nesanaca, negribas neko saplest tapec jautaju, zinu ka iz27 var...
tajā freewolf.lv ir 3 mm škiedras - sanāk baigi lielais punkts, man ir 2.5 mm