Tā ir,esmu bijis daudzos kolektivos,un numuru tiešām nav,katrs kur grib tur iet un brauc,mūsu kolektīvā velkam numuru uz katru mastu,jo tas ir vis godigāk,jo visi jau zina pārejas,lai būtu godīģi
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
19.06.2010. 20:05
Mūsu kolektīvā arī nelozē nummurus un nekā slikta tur neredzu - gados vecākie mednieki mastā iet īsāku ceļu, jaunākie iet tālāk, vīri paši sev vien zināmā secībā sastājas pirms stāšanās uz masta un kā medību vadītājs paceļ roku, tā pēdējais no rindas paliek. Neviens nav dusmīgs vai apvainojies, jo gan teorētiski, gan praktiski šaut var jebkurš nummurs, vairāk vai mazāk katrs nummurs nosedz kādu pāreju.
Muļķibas!!! ir gan tur kas slikts es maksāju un eju ņemos baroju utt.. bet tā vai tā ir skaidrs ka zvērs apjukumā suņa dzīts vienmēr skries pa to vienu un to pašu pāreju, kāpēc vecajam būtu vienmēr priekšroka stāvēt mūžīgi mūžos uz šo pāreju itkā vienīgais precīzais šāvējs, kāda tad jēga nākt medībās jābūt godībai-jāvelk numuri!!!! es nezinu ko lai dara ar šitiem. iepriekšējā kolektīvā viss bij zolīdi izvilkām numurus un godīgia te-es uztaisu vārnukāju značit mana vieta-medību vadītājam nekāda notikšana-katrs jau stāv pa savām vietām-šajā gadijumā vecie nu biķi jūs pa daudz te.
Jāni, esmu piedalījies medībās daudzos kolektīvos,nevienā medību reizē numurus ij redzējis neesmu,un zini,man pa šiem 20 gadiem ne reizi nav radusies sajūta ,ka esmu nolikts ne tur,te jau nekas nenāks utt. Pats esmu arī medību vadītājs,nu neliek neviens mednieku tur ,kur to nav jādara. Ka tik vaina nav paša ambīcijās?
Slēpts
19.06.2010. 21:33
Mēs savā kolektīvā ar nummurus nevelkam,no rīta nostājas strīpā-noskaitās un kāds nummurs ir no rīta ticis tāds ar visu dienu ir Tavs.Un nesūdzos-jo mastam jau var piebraukt ne jau no vienas puses vien.Un Tu nezini kurus nummurus un uz kuru pusi sūtīs.
Ir jau jabūt nedaudz no Meža Dievietes arī svētībai lai lopiņš uz Tevi iznāktu.Ir bijušas sezonas ka lāgā pat izšaut nav sanācis,bet ir bijušas sezonas ka dabū šaut diezgan regulāri.
Ja stāvēsi uz masta ar domu-te jau nekas nenāks,tad nenāks ar.
Vienvārd sakot šauj garām! :)
Jā, nu tas ir interesants uzskats - es arī neredzu nekādas problēmas ar numuru un lozēšanas neesamību, pirmo reizi vispār tādu viedokli sastopu, ka par šo ir "uzmesta lūpa"...
Arī vārnukājas parasti taisa puslīdz centralizēti visam konkrētajam mastam - nevis pēc principa, es TE uztaisīju un TE arī stāvēšu...
Vēl - parasti dažiem ir spicie, citiem gludie - kā tad darīt, vilkt numurus un džeku ar spico likt džungļos, kamēr gludā operatoru - lauka vidū? Vai varbūt taisīt divas atsevišķas lozes? Kr4 - nevajag iet sviestā, ja kolektīvā ir kādas pretenzijas, tad tās vajag izrunāt kolektīvā nevis publiski ņaudēt. Veči tā nedara - un tas nav uzbrauciens tēmas autoram, tas ir secinājums ;)
mēs sava kolektīvā velkam nummurs tapēc, lai zinātu kuriem attiecīgā mastā jāiet palīgā dzinējiem. :) bet tas ir tapēc, ka kolektīvs mazs. Citādi medniekus liek tā, lai pēc iespējas visas pārejas būtu nosegtas. protams vecākajiem biedriem īsāks ceļš līdz nummuram; jaunie iet tālāk.
Slēpts
19.06.2010. 21:59
Mums seniori nr. nevelk,bet pārējie lozē nr., Manuprāt tā ari labāk jo tad nekad nav nekādu domstarpību kuram konkrētajā vietā jāpaliek un mazāks bardaks.
Ir jau jabūt nedaudz no Meža Dievietes arī svētībai lai lopiņš uz Tevi iznāktu.Ir bijušas sezonas ka lāgā pat izšaut nav sanācis,bet ir bijušas sezonas ka dabū šaut diezgan regulāri.
Ja stāvēsi uz masta ar domu-te jau nekas nenāks,tad nenāks ar.
Vienvārd sakot šauj garām! :)
Arī vārnukājas parasti taisa puslīdz centralizēti visam konkrētajam mastam - nevis pēc principa, es TE uztaisīju un TE arī stāvēšu...
Vēl - parasti dažiem ir spicie, citiem gludie - kā tad darīt, vilkt numurus un džeku ar spico likt džungļos, kamēr gludā operatoru - lauka vidū? Vai varbūt taisīt divas atsevišķas lozes? Kr4 - nevajag iet sviestā, ja kolektīvā ir kādas pretenzijas, tad tās vajag izrunāt kolektīvā nevis publiski ņaudēt. Veči tā nedara - un tas nav uzbrauciens tēmas autoram, tas ir secinājums ;)