Man ir IŽ-94 kombinētā un vajadzīgas lodes 308WIN kādas varat ieteikt? paredzēts šaut tikai vasarā uz gaidi,vajadzētu lai varētu arī šaut cauri zālēm arī,lai neizjūk pie pirmā stiebra uzreiz. cena arī man svarīga līdz 1.50Ls pa patronu!
Un kā būtu ar piena upi ķīseļa krastos? Ja Tu arī atradīsi MEDĪBU lodi ,kas neizjūk ,atsitoties pret zāles stiebriem,tad virzienu jau nu droši ,ka mainīs. Un cena tādam universālim jau nu Tev riktīgi neiepatiksies. Neesi slinks,uztaisi kaut vai trepīti pie koka,vienu, otru, trešo,un skat tā lieta iepatiksies,ja jau esi pieiešanas fans,tad pieej tā ,lai zāle netraucē.Lai veicas!
Mazliet ne par tēmu - nesen tika testētas Barnaul makarov patronas - salīdzinājumā ar bijušajā psrs militārā kompleksa ražotajām - Barnaulenes tomēr baigie sūdi.
A lodes zālē visas novirzās garākā gabalā. Visvairāk šķīst ārā tās ar vaļējiem svina galiem. Tad jau kādas čehenes jāņem, ja lētāk vajag. Viņas ar mazāku jaudu un tie plānie stobriņi mazāk pulsēs.
Es karabīnes patronas iepērku uzreiz igākam laikam 4gadiem(nešauju tur katram dzīvniekam ar citu lodi), un tās kuras man bija vairs neražo tapēc uzdevu tādu jautājumu
A lodes zālē visas novirzās garākā gabalā. Visvairāk šķīst ārā tās ar vaļējiem svina galiem. Tad jau kādas čehenes jāņem, ja lētāk vajag. Viņas ar mazāku jaudu un tie plānie stobriņi mazāk pulsēs.