Varbūt vēl kāds ir eksperimentējis ar bebru konserviem un var padalīties ar vērtīgiem secinājumiem bez jau pieminētajiem?
Mani mulsina tā gaļas mērcēšana, laikam pirmo partiju mēģināšu bez un, ja būs pa stipru bebra garša, tad mēģināšu mērcēt.
Esmu taisījis (atdevis cehā) eksperimentam, bebrs bija ķerts slazdā (pērniķis), nodīrāt izdevās ideāli, lai urīns neiztek, dziedzeri utt. Mana versija, ka sabojātu gaļu nevar īsti izmērcēt, tāpat jutīs piegaršu. Konservi izdevās labi, nevarēja pateikt, kas par gaļu, klasiski konservi.
Mani mulsina tā gaļas mērcēšana, laikam pirmo partiju mēģināšu bez un, ja būs pa stipru bebra garša, tad mēģināšu mērcēt.