Izskatās ka neko daudz naf kritis... vismaz tās kas iepriekš pa nāca ārā uz laukiem pa lielam ir... Bet tās kas pa jaunnaudzēm dzīvo - grūti komentēt...
Daudz nav, bet savs procents ir kritis, jo šogad kā nekā strinām un citiem dzīvniekiem bija lielāks pārbaudījums uz izdzīvošanu. Jā atradu ar pāris vietās no bukiem tikai matu kaudzi palikušu, bet nav tik daudz. Uz laukiem jā nav tie bariņi pa 15-20 gabaliem, bet savs desmits ir. Toties šī ziema ļoti paretināja slimos, un novārgušos, kā saka izdzīvoja stiprākais, respektīvi izdzīvoja tie indivīdi kas nodos savu ģenētisko kodu nākamajai paaudzei :)
pie riigas daudz stirnas krita par upuri kliistosajiem suniem...
Slēpts
12.04.2010. 19:52
pie riigas daudz stirnas krita par upuri kliistosajiem suniem...
...es domāju, ka tas nebija tikai pie Rīgas - lielākajā daļā valsts teritorijas(baumu līmenī, bet mednieku baumas) šogad sņiem tika vairāk kā parasti..:(
Slēpts
12.04.2010. 21:12
ja būtu daudz kritušas ,tad kraukļu barus redzētu ,bet tā nav ,tātad viss ir ok ,es domāju ,ka nekrita vairāk kā citu ziemu.
suns badaa apeed visu kaa hieena,daudziem truukst naudas ko pasiem eest ,kur veel sunim.nezinu kaa citur bet pie olaines krauklus nemana nemaz.ziemaa ejot uz autobusu mezs pilns ar sunu peedaam.stirnu peedas tik paaris reizes.
...es domāju, ka tas nebija tikai pie Rīgas - lielākajā daļā valsts teritorijas(baumu līmenī, bet mednieku baumas) šogad sņiem tika vairāk kā parasti..:(